Szerelmi mágiával kapcsolatban tudtok tapasztalokat mondani?
Figyelt kérdés
Kinél sikerült és és mennyi időben telt?2022. ápr. 2. 19:15
1/10 A kérdező kommentje:
Szia privátban írok
2022. ápr. 2. 19:29
2/10 anonim válasza:
Miért akarod megátkozni azt akit elvileg szeretsz?
3/10 anonim válasza:
Definíció szerint egy másik entitás rabigába hatása, színtiszta önzésből. Egészen rossz tapasztalataim vannak vele.
4/10 anonim válasza:
Az a tapasztalatom, h aki ilyen hulyesegben hisz , azt messzire kerulni kell
5/10 anonim válasza:
Annyit tudok mondani hogy ne tedd. Ha tényleg szeret, akkor nincs rá szükség, ha pedig nem akkor ezzel csak rákényszeríted, nem lesz igazi.
6/10 anonim válasza:
5ö egy szerelmi átoktól se fogja szeretni az aki alapból nem szereti. Maximum függeni fog tőle és mindkettőnek rossz lesz a kapcsolat.
7/10 anonim válasza:
6-os
Hát attól függ. Sok féle van, én olyanra gondoltam, amitől egy adott személy szerelmes lesz beléd. Ezt viszont nem gondolom túl etikusnak, tekintve hogy manipuláljuk vele az érzéseit.
8/10 anonim válasza:
7es, olyan nincsen. Függeni fog, vágyni rád de tiszta őszinte szerelmet egy fekete mágiával se lehet kicsikarni
9/10 anonim válasza:
Éppen ezt mondom. Egy mesterséges érzelmet ébresztünk benne, úgy fog viselkedni mintha szerelmes lenne, ő is azt fogja hinni hogy szerelmes, de nem lesz igazi.
Sajnálom ha félreérthetően fogalmaztam, és ezért nem volt érthető mit szerettem volna mondani.
10/10 anonim válasza:
9es, a megkötött fél sosem fogja azt érezni hogy szerelmes. Vágyat, függést fog érezni, de érzelmet nem. és fokozatosan egyre negatívabb felé tendál ez a folyamat amikor már undorodni fog a kötőtől, de nem tud szabadulni így vagy öngyilkos lesz vagy a kötőt öli meg. De sokan ezzel nincsenek tisztában, mert a "mágusok" rózsaszín képet festenek az egészről, úgy adják elő nem lesz semmi negatív hatása és a megkötött azonnal szerelmes is lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!