Pár éve egy képzésre jártam és beszélgettünk a tanáromanárral. Ő azt állította, látó. Mindenkinek jósolt valamit. Nekem azt mondta meghal a 2. gyermekem: "ahogy jön úgy megy". azóta megszületett és rettegés minden napom (4.5hòs). Hihetek neki?
Az egyik csajnak aki évek óta próbálkozott gyerekkel, azt mondta lesz neki. Lett.
A másik a párkapcsolatáròl kérdezett, az is bejött. Rettegek hogy elveszítem a gyerekem.
Most bocsi, de ezt komolyan elhitted? És mikor hal meg a 2. gyermeked azt nem mondta?
Hidd el az első gyermeked sem örök életű. Szóval ha úgy vesszük igazat mondott, egyszer majd meg fognak halni.
Ezek a magukat jósnak feltűntető emberek mind szélhámosok, vagy önbizalomhiánnyal küzködő feltűnési viszketegségben szenvedő, "beteg" emberek. Azt javaslom kerüld ezeket messziről. Nekem is jósoltak már sok mindent, mondanom sem kell, hogy kb. 5% jött be, az sem úgy ahogy elmondta, hanem egy véletlen folytán és az én szabad akaratomból kifolyólag.
Hallgass inkább a szívedre és a belső hangodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!