Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Mennyire lehet hinni egy...

Mennyire lehet hinni egy jóslatnak?Lehet akár ismeretlenül online is jósolni,vagy ez csak kimondottan személyesen megy?(Bővebben lentebb)

Figyelt kérdés

Van a átlagos jósnő akihez elmegy az ember,a jósnő kérdez tőle pár dolgot és összerakja az eseményeket.(Nagyon körülírva)Gondolom ezek alapján mond egy történetet a szerencsétlen számára,és ha bizony az bejön vagy akár megbeszélteknek a negyede is,már rögtön hitt az áldozat a jósnő számára!

Ezek alapján az lenne a kérdésem,hogy van itt olyan aki tudna számomra jósolni online privátban is akár?

Válaszokat előre is köszönöm :)

2022. jan. 14. 08:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ha egy ev múlva meghalnal akkor sokkal jobb lenne ha azt az egy évet nyugalomban tölthetned el nem úgy hogy számolod vissza a napjaidat...
2022. jan. 14. 18:39
 12/15 anonim ***** válasza:
Kinek mi. Nekem nem. Mert akkor a regényeimet megírnám, csak azokkal foglalkoznék, nem pl. a nyomorult szakdolgozatommal, egyetemmel, amit így a végére megutáltam rendesen. Csak nem a végén akarom feladni. Persze jó lesz már dolgozni benne, de a regényeim fontosabbak számomra. Szóval, ha tudnám, hogy csak egy évem van, azok megírását választanám.
2022. jan. 14. 19:00
 13/15 anonim ***** válasza:
50%

Érdekesek a válaszok. Jártam jósnőnél, de szerintem ő csaló volt - valójában a belőlem kiszedett információ morzsák alapján mondott dolgokat, amiből nem jött be kb. semmi. Szerintem a jósok 99%-a ilyen, a maradék 1% lehet, hogy kapisgál valamit.

Viszont ami veszélyes lehet, az az egyik korábbi válaszról jutott eszembe. Voltam asztrológusnál is még olyan 19 éves korom körül. Ő azt mondta, hogy 28 éves koromig nem lát esélyt házasságra. Ez annyira megragadt bennem, hogy úgy is tekintettem ezután az akkori páromra, hogy nem baj, ha nem lesz belőle házasság, 28 éves koromig úgyse jöhet össze. Tehát végülis én magam is alakítottam úgy az életem, hogy ne jöjjön össze. 🤔 Mert ha nem lett volna ez a meggyőződésem, lehet, hogy nem ragadok bele ebbe a kilátástalan kapcsolatba, hanem bátrabban kerestem volna az igazit. Most itt vagyok egyedül 31 évesen. Szóval az ilyenekből lehet az önbeteljesítő jóslat, akár önsorsrontás. Később voltam egy másik asztrológusnál, aki szerint felelőtlenség volt ilyet kijelentenie a korábbi embernek. Szóval bennem magyon erős megbánás van emiatt, és óvatosságra intenék mindenkit az efféle jövendölésekkel kapcsolatban.

2022. jan. 15. 21:59
 14/15 anonim ***** válasza:
Igen van ilyen igaz jósnő! Online jósol és megbízható! Számlát is ad és bejönnek a jóslatai!
2022. ápr. 1. 13:51
 15/15 anonim ***** válasza:

Igen, van ilyen jósnő, én ismerek egyet.

Ha kell az elérhetősége, írjál privátban.

2022. máj. 25. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!