Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért butították le ennyire a...

Miért butították le ennyire a Chatroulettet?

Figyelt kérdés
Régen emlékszem hogy kellett regisztrálni kellett és igaz voltak de kevesebben "szexelni kívánók". Lehetett rajzolni, lehetett írni és lehetett még sok mást is csinálni rajta. Most meg nem kell regisztrálni sem. Akkoriban akkora biztonsági előírások voltak, ma meg boldog-boldogtalan felmehet és ez miatt minden második egy aberrált vagy p*csv*rő. Beszélhetsz oszt onnét viszont látásra, még írni sem lehet. Miért csinálták ezt?? Ezzel azt érték el hogy a riválisok is jobb szolgáltatást nyújtanak pl. Chatalternative vagy Chatrandom és alig van fent valaki.

2020. ápr. 2. 22:27
 1/3 anonim ***** válasza:
80%
A kereslethez igazították a kínálatot. :)
2020. ápr. 9. 18:38
 2/3 kuckóságos válasza:
80%
Én is imádtam a régi chatroulettet, de már vagy 3-4 éve átváltottak erre a sokkal rosszabb felületre, szerintem átláthatatlan és használhatatlan lett az egész.. kár érte :(
2020. ápr. 9. 22:08
 3/3 A kérdező kommentje:
De gyakorlatilag azt sem tudom hogy milyen nyelven beszél, még azt sem lehet beállítani. Át lehetne nevezni "pedorulett.com"-ra.
2020. ápr. 9. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!