Igazat mondott az inga? Hihetek neki?
Figyelt kérdés
Ugyan annyira nem vagyok gyakorlott,de ingáztam ma.
Kijött ,hogy megcsalt a párom ,aztán valamilyen indittatásból rákérdeztem egy csajra ,arra is igent mutatott...hihetek neki?? Totál kivagyok borulva
2021. nov. 3. 18:26
11/20 anonim válasza:
Ha ez így van, hogy összevissza beszél, akkor olvasd be neki. Fenyegesd meg, hogy ne kamuzzon mást, csakis az igazat mondja. Esetleg verd is el, had tanuljon belőle és fenyegesd meg, ha továbbra is hazudik kidobod. Elásod egy olyan helyre, hogy még a jövőben sem fogja senki kiásni onnét. Tudasd vele, hogy neked nincs szükséged hazugságokra alapuló párkapcsolatra. Az igazat mondja a párodról, ne akarjon minden áron a helyébe lépni. Majd nagyon óvatosan kezdj el fokozatosan kérdezősködni a dolgok után. Kezdj olyannak amit tudsz és lépésről lépésre menj a nehezebb kérdések felé. Végül ha már biztos vagy benne, akkor tedd fel a kérdést neki.
12/20 anonim válasza:
Aztán az is lehet, hogy a barátnődnek azért mondott mást mert kavar vele. Azzal csal onnan tudja. Hát, ki tudja !?
13/20 anonim válasza:
Szegény párod. :D Elmegy dolgozni, aztán arra megy haza, hogy nem szólsz hozzá, gyanúsítgatod, veszekszel vele, mert egy inga szerint megcsal téged.
Nem azt mondom, hogy nem fordulhat elő, de túl kevés erre alapozni egy ilyen tényt.
14/20 anonim válasza:
Milyen trágya kapcsolatod van, hogy az ilyet nem a pároddal beszéled meg hanem egy olyan tárggyal ami arra pörög amerre akar.
15/20 anonim válasza:
Ezt inkább a kopasz örmestertől kéne megkérdezni.
16/20 A kérdező kommentje:
14es..eleg tragya igen jol fogalmaztad mivel mar.volt.par musora az eveink alatt es bizalmatlan vagyok vele szemben..ha barmire rakerdezek.tagad ahogy eddig is ( o olyan h ha kameran mutatom hogy o van ott akkor.is letagadja):)
2021. nov. 3. 19:58
19/20 anonim válasza:
Akkor miert vagy vele? Akad masik szaz helyette aki talan nem egy hazudozo…
20/20 anonim válasza:
#16 [kérdező]
Ezt írod barátnődről: "eleg tragya igen jol fogalmaztad mivel mar.volt.par musora az eveink alatt es bizalmatlan vagyok vele szemben."
Erről a római mondás jut eszembe: "Similis simili gaudet!" (Hasonló a hasonlónak örül.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!