Ingával tényleg lehet MegJosolni a Jövőt? Vagy demont Idézni? Esetleg szellemet?
Én múltkor a lottót az Inga segítségével töltöttem Ki és Különböző számlát Írtam fel egy lapra és Körözött és aztán meg Kiválasztott egy számot és ma fel is adtam a postára
Meg azt szeretném még tudni hogy az Ingával hogyan lehetséges démont Idézni? Vagy szellemet? És egyáltalán mi mozgatja az Ingát?mert az biztos hogy nem én magától mozog...erre nincsen magyarázat most Kaptam az Ingázó aranyozott spirál Inga ha valakit érdekel honnan Kaptam apa a wishröl rendelte onnan lehet Kapni ha valaki szeretne! Válaszokat előre Is Köszönöm ! NORMÁLIS VÁLASZOKAT VAROK EL TOLETEK!!!!!!!!!!!!!
Az ingával nem lehet semmit sem megidézni. Az inga egy válaszadó eszköz.
Az ingát a tested mozgatja. A karod, és kezed finom mozdulatai, amiket nem a tudatod irányít. A inga mutatja a választ a kérdésedre, de nem maga az inga válaszol rá. A választ a tudattalanod adja, és az izmaid mozgásán keresztül az inga által teszi láthatóvá. Ez az oka, hogy olyan kérdésre nem kapsz hiteles választ, amiről a tudattalanodban nincs információ. Mivel ott jóval több dolog van, mint amiről tudsz, és jóval többet észlel a világból, mint amit tudatosan észlelsz, ezért jóval több dologra ad választ, mint amiről tudatos ismereteid vannak. Pont ezért lehet vele radiesztéziát gyakorolni például. Az az érzékelés nem tudatos, de az inga által láthatod, mit érzékelsz tudattalanul.
Ebből láthatod, milyen eszköz az inga. És ebből egyértelművé válik, hogy nem tudsz vele démont, szellemet, sem semmi mást idézni. Viszont ha már valamit megidéztél(ami elég rossz ötlet), de nem tudsz vele kommunikálni, az inga képes közvetíteni a tudattalanul felfogott dolgokat, amiket a megidézett dolog "mond". Mondjuk majdnem teljesen igen-nem válaszokra korlátozott az ilyen kommunikáció. Mondjuk a holtak sokkal bonyolultabb kommunikációra amúgy sem képesek, a valódi démonok pedig eleve nem kommunikálnak az emberrel. Az ember sem beszélget az étellel...Jobb, ha a kérdések megválaszolásánál, és radiesztéziánál maradsz, ha ingázol. Annak legalább hasznát is látod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!