Ingával tényleg lehet MegJosolni a Jövőt? Vagy demont Idézni? Esetleg szellemet?
Én múltkor a lottót az Inga segítségével töltöttem Ki és Különböző számlát Írtam fel egy lapra és Körözött és aztán meg Kiválasztott egy számot és ma fel is adtam a postára
Meg azt szeretném még tudni hogy az Ingával hogyan lehetséges démont Idézni? Vagy szellemet? És egyáltalán mi mozgatja az Ingát?mert az biztos hogy nem én magától mozog...erre nincsen magyarázat most Kaptam az Ingázó aranyozott spirál Inga ha valakit érdekel honnan Kaptam apa a wishröl rendelte onnan lehet Kapni ha valaki szeretne! Válaszokat előre Is Köszönöm ! NORMÁLIS VÁLASZOKAT VAROK EL TOLETEK!!!!!!!!!!!!!
Az már régen rossz, ha 18 évesen a saját nyelved betűi bonyolultak neked.
Arról a fatális hülyeségről meg nem is beszélve, hogy természeten túli erőkkel akarsz népszerűséget szerezni a youtuben.
Inkább menj és az értelmi szintednek való minimnax-ot nézd. Az ilyen dolgokkal való "játszadozást" pedig inkább hagyd azokra akik nem szellemes meg démonos filmekre/rajzfilmekre alapozzák a tudásukat.
Attól mert szóban azt mondod, hogy youtubon, attól írásban az eredeti Youtube szó nem változik és arra tesszük rá a N toldalékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!