Volt már, hogy láttad a jövődet vagy valaki másét és szóról szóra, pontról pontra megtörtént?
Nekem már volt, hogy képek villantak be és mindig mondtam az illetőnek, hogy mit láttam vele kapcsolatban. Ezek be is következtek. És sajnos láttam az én jövőmet is. Láttam, hogy mit fogok dolgozni, hol fogok élni és hogy lesz berendezve a lakásom (nem tervezgetés, hanem bevillanásokról van szó) és hogy meghal egy szerettem.
Ezeket mind láttam, gondolatokban villant be. És hesegettem, hogy nem így lesz és sajnos minden megtörtént. Hiába akartam az ellenkezőjét.
Ez mi lehet... szerencsétlen véletlenek sorozata vagy a vonzás törvénye? Az utóbbiban mondjuk nem hiszek, abban sem, hogy jós képességeim lennének. De szerintetek nem furcsa?
Igen, tapasztaltam ilyet régebben is, mostanában pedig majdnem heti szinten.
A legjobb az volt, mikor egy “kellemetlen” kérdésre jól fel tudtam készülni, mivel éreztem, h meg fog történni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!