Ferenc pápa lesz a történelem utolsó pápája?
Figyelt kérdés
Mint ahogy azt a 12. századi ír szenthez, Szent Malakiáshoz kapcsolódó-, az eljövendő pápákról szóló jóslat alapján sokan hiszik?2021. júl. 28. 19:35
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
56 szavazat
1/8 anonim válasza:
Utolsó fehér pápája.
A következő fekete lesz.
2/8 anonim válasza:
Fekete leszbikus vagy transznemű nő esélyesen zoofil.
3/8 anonim válasza:
Nem a bőrszíne miatt lesz fekete, hanem - elvileg - ő maga lesz az antikrisztus... :)
4/8 anonim válasza:
Nem tudom, bár nekem elég szimpi dolgokat is mondott elvileg, ami a legtöbb keresztény ember másképp gondol, pl asszem elismerte, hogy az állatnak is van lelke, ha az embernek van, na most ezt add be egy JW-s nek.
5/8 anonim válasza:
Én nagyon szeretem a pápát főleg, ha nem kószál el ezért próbálom közel tartani.
6/8 anonim válasza:
A "Nem tudom" válasz kimaradt a szavazási lehetőségek közül. Én arra szavaznék.
7/8 anonim válasza:
Alapvető problémám van a vallással. Nem vagyok heteroszexuális és ezért elnyomnak és a pokolba kívánnak. Bezzeg én nem zaklatok kis katolikus fiúcskákat.
8/8 anonim válasza:
Ő azért fekete pápa, mert hivatalosan nem ő lenne a pápa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!