Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki adta ki a parancsot, hogy...

Ki adta ki a parancsot, hogy lőjék a Dunába a zsidókat?

Figyelt kérdés

Ez Szálasi Ferenc magán akciója volt, vagy volt köze ennek is a Hitlernek?

Csak mert valahol olvastam, hogy Szálasi erősen vallásos volt és nem akarta a zsidók halálát, csak a munkatábort támogatta. Akkor mi volt ez a folyóba lövés Budapesten?

2021. ápr. 20. 19:30
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
39%

A befagyott Dunába...

Az oroszok lőtték bele őket később tavasszal.

2021. ápr. 20. 19:31
 2/27 A kérdező kommentje:
Nyilasok voltak elvileg.
2021. ápr. 20. 19:33
 3/27 anonim ***** válasza:
59%

Na az faxa,,más meg abban fürdik.

Szerencsétlen nem is tudja,hogy tiszta zsidós lett ez miatt.

2021. ápr. 20. 19:33
 4/27 anonim ***** válasza:
73%
Senki nem adta parancsba. Szálasi megtiltotta a zsidó ellenes túlkapásokat, csak hát volt néhány hülye (pl.: Kun páter) akik ezt nem vették figyelembe
2021. ápr. 20. 19:35
 5/27 anonim ***** válasza:
33%
3: na meg abbú' igyak? Abbú' kifogott pontyot egyek?
2021. ápr. 20. 19:42
 6/27 A kérdező kommentje:
Annyira azért nem vicces szerintem. :D
2021. ápr. 20. 19:43
 7/27 anonim ***** válasza:
88%

Nos,az én dédapám vitéz volt és Budapesten szolgált a honvédségnél mint 1 világháborús veterán.

Ő meg a társa a rakparton járőröztek amikor látták hogy egy nyilas ruhás ember odalép egy a parton üldögélő emberhez aztán tarkónlövi.

Persze egyből kérdőre vonták a nyilast hogy miért kellet lelőni azt az embert,az nem válaszolt csak fenyegetőzött hogy őket is lelövi.

Ekkor lecsapták a puskatussal és bevitték a parancsnoksága ahol kiderült hogy nem hivatásos nyilas volt csak egy nyilas ruhás bolond,aki valahogy szerzett egy ruhát meg pisztolyt.

A nyilas ruhást aztán az udvaron kivégezték.

2021. ápr. 20. 19:44
 8/27 anonim ***** válasza:
41%
Az egyébként ne zavarjon senkit, hogy a zsidók döntően kommunisták voltak és Lengyelországban fel is lázadtak, amikor jöttek az oroszok.
2021. ápr. 20. 19:47
 9/27 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem senki, volt pár nyilas pribék, akik ezen a módon élték ki a gyilkolási hajlamukat.
2021. ápr. 20. 20:34
 10/27 anonim ***** válasza:
100%
Én is azt mondod, hogy senki nem adott rá konkrét parancsot. Egyszerűen addigra már annyira sikerült fanatizálni sokakat a zsidóság ellen, főleg a nyilasokat, hogy egy ilyen magánakció is "természetes" lett.
2021. ápr. 21. 17:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!