Valóban megtörténhet?
Figyelt kérdés
Napokban voltam jósnál és azt jósolta hogy lát egy férfit számomra akivel később megesküdöm. Régebben is voltam nála és megjósolta családtagom halálát ami sajnos megtörtént illetve abban is igaza lett hogy új közösséget váltottam a mostani is igaz lehet majd, persze gondolom nem kell teljesen készpénznek venni csak azóta gondolkozom ezen hogy vajon igaz lehet ez majd.2021. júl. 15. 22:17
1/4 anonim válasza:
Én nem hiszek a jóslásban, de az esély mindenre megvan
2/4 anonim válasza:
Hát ő viszont készpénznek veszi ;)
Számla nélkül. Amúgy persze.
Ha nő vagy biztos találhatsz férfit ha picit is nyitsz felé. Megtörténhet igen.
Szóval igen. Én még azt is látom, hogyha férjed lesz születni fog egy gyereked majd. Ha jól látom kis fiú.
3/4 anonim válasza:
Ennyit én is megjósolnék neked. Én nem hiszek a jóslásban. 15 éve megjósolta egy jósnő hogy 2 hónapon belül meghalok. Azóta is élek.
4/4 anonim válasza:
Úgy tudom halált nem lehet egyértelműen megjósolni, ha tarotból tette egyértelműen nem a fizikai halált takarja, max zavarosan látható bele, az meg hogy szembe jön veled valamikor valaki az simán benne van, de ennek jóslás nélkül is elég valószínű az esélyes, azért elég kevés az, aki szingli marad világ életére. De minden változik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!