Baj az, hogyha Muller Peter joskonyvet szamitogeprol alkalmazom? Igy is mukodik vagy szoksegek hozza konyv?
Mit jelent pontosan, hogy "szamitogeprol alkalmazom"?
1. A könyvben lévő útmutatást, értelmezést, tanácsokat olvashatod elektronikusan is ez egyértelmű.
2. Abban nem vagyok teljesen biztos, hogy a "véletlenszerű" (vagyis valójában nem véletlenszerű) pénzérmedobásokat szabadna-e helyettesíteni bármilyen gépi véletlenszám-generálással. Nagy a veszélye a rossz programozásnak (itt most rosszul megírt képleteket értek rajta). De bevallom én megtettem, rohadt bonyolult módon sok esélyt adtam külső (nem emberi) beavatkozásra, lemodelleztem a dobásokat, a végén kijön az alapjel, a vonások és az irányjel is. Párszor kipróbáltam így kíváncsiságból, jól működött.
Meg kellene kérdezni a JiKing mestereit, mit szólnak ehhez, de ez csak most jutott eszembe és persze a hagyományos módszerrel kellene kérdezni.
Isten a tanúm, hogy megcsináltam, amit írtam feljebb. Megkérdeztem a Könyv szerint, hogy mi van, ha MS Excell fájlomból eredő "házi" és villámgyors eredménnyel akarok tanácsot kapni.
Ezt kaptam:
6 9
5 8
4 7
3 8
2 6
1 8
vagyis:
alapjel:35 irányjel:40
6. vonás: veszélyes, de nem hiba
2. vonás: félénk haladás, stb, stb, olvasd el
szerintem "ül" és találó válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!