Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Jövendőmondók, tisztánlátók,...

Jövendőmondók, tisztánlátók, mágusok! Ti is láttátok hozzám hasonlóan, hogy mi vár ránk a jövőben a Covid miatt?

Figyelt kérdés
Láttam a lángokban, ahogy a vírus mindent elpusztít. Rengeteg halottat láttam, ahogy a testeket árkokba vetik, ahogy a stadiont elözönlik a betegek, ahogy kitör mindenhol a káosz, és már egymást is ölik az emberek egy falat kenyérért. Ti is láttátok amit én? Igaz lenne? Hogy bírtok élni ezzel a tudattal? Bárcsak megmásíthatnám a jövőt. Bárcsak segíthetnék valahogy ezekben a vészjósló időkben. De sajnos én csak egy jós vagyok, nem a megmentő. Kevés vagyok egymagamban, hogy megmentsem az emberiséget! Pedig ha tehetném feláldoznám magam. Nem tudom mi az Úr célja velem. A lángokban mindig megmutatja a jövőt, de soha nem tudok mit tenni ellene. Bárcsak máshogy lenne mindez...

2021. ápr. 26. 14:08
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Megszemélyesítésként használtam ezt a kifejezést. Az nem a neve, csak utal rá.

Na jól van, veletek nem lehet dűlőre jutni, inkább hagyom, nem vitatkozok ezen tovább.

Viszont ha van valaki, akinek tényleg vannak látomásai és tudja amit én tudok, az írjon, várom a komoly válaszadókat továbbra is!

2021. ápr. 26. 15:09
 22/27 anonim ***** válasza:
58%

Szia! Magán jóslást vállalsz? Amit a covidról írtál az nagyon...professzionálisnak tűnik, elnyerte tetszésem...:DD

Pfff...ennyi, nem bírom tovább.

Hogy tudja ezt valaki elhinni és még...ahhj

Ez egyszerre vicces és siralmas...

Igazából érdekelne, hogy mi van ezeknek az embereknek,"jósoknak" a fejében...persze nem bírnám sokáig...(nyílván nem bírnám ki az igazságot a sorsommal kapcsolatban:DDD)

2021. ápr. 26. 15:20
 23/27 anonim ***** válasza:
58%
Én is láttam, ez igaz... A vírus tönkretesz mindent. Nekem a gömbben jelent meg a stadion. 17 éve látom a jövőt.
2021. ápr. 26. 15:23
 24/27 anonim ***** válasza:
84%
De jó neked!
2021. ápr. 26. 15:25
 25/27 anonim ***** válasza:
87%
Tudásnak nem nevezném inkább fikciónak. Saját tudatalatti félelmeid vetítődnek ki. Covid ilyet nem fog okozni soha. Inkább Orwell és Huxley vizói felé haladunk rohamtempóban amiben a covid csak egy eszköz...
2021. ápr. 26. 15:30
 26/27 anonim ***** válasza:
77%

"Telefonom javította ki"

A telefon mindig abból dolgozik, amit már TE beírtál!

Tehát már elsőre is rosszul írtad.

Az a legszebb az egészben, hogy EGYETLEN jós nem létezik, aki a COVID szót kiejtette volna 2 éve.

Pedig elég jelentős esemény.

Akkor mire jók a jósok?

Másrészt lapítsanak, és hallgassanak nagyokat, ha a COVID szóba kerül, és ne jövendöljenek!

Azt jósolják meg, hogy mi lesz az a betegség, ami 5 éven belül jön majd, mikor jön, honnan jön, ki terjeszti elsőnek, milyen hatása lesz, és mi lesz a gyógyszer!

2021. ápr. 26. 16:25
 27/27 Raechter ***** válasza:
0%
mèg 24 év 8 hónap :)
2021. ápr. 26. 17:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!