Körülbelül mennyibe kerül egy tenyérjóslás? Van alsó korhatár?
Ha hiszel ilyen ökörségekben mert nem hiszel Istenben akkor erre alkalmas lehetne a GOOGLE mert egy - kettőre választ ad, elég sok forrásból válogathatsz!
Íme az egyik legrészletesebb:
Ebbe az utcába nem kanyarodok/ viszel be,(koromnál, erkölcsömből és értelmemből kifolyólag) ha a válaszomat nem érted ezek után sem akkor értelmileg, szellemileg le vagy maradva> minden amit Istenen kívül keresel s találsz is valamit az csak egy gyenge utánzata a mindenségnek, így talán közelebb érkeztél a fényhez!
Bár kételkedem mert ember vagyok, s nem ismerlek, talán így ennyi elég is volt a kettőnk közötti eszmecséréből.
Menj nyugodtan a kóklerekhez és jósolnak majd neked a TE pénzedből neked minden olyat amit hallni szeretnél!
Bocsánat az idióta stílusomért,(nem ezt érdemled) azt hittem, hogy egy idióta vagy, de tévedtem! (remélem)
Jó hétvégét... és még egyszer bocsánat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!