Cinikus vagyok, meg én a véletlent látom de ez nagyon érdekes hogy a jelek egymást fedik?
Először ismerősöm képe felé volt írva hogy készen állsz e a holnapra, nem tudom miért, de szemet szúrt, valamiért csináltam egy tarot jóslatot ami nagy változásokat jelzett, hát poénból megnéztem pár oldalon a horoszkópot is és az is ilyesmiről írt, aztán beugrott, hogy e-mailem jött pár napja egy hetes eseményről ami épp holnap kezdődik.
Gondoltam itt arra is hogy egy algoritmus ami elég valószínűtlen, és a szemet szúró idézetet nem algoritmus írta.
Ez jelenthet valamit vagy véletlen egybeesés és belelátom a jeleket, vagy lehet mögöttes tartalom, és ha igen mi?
Facebook, nem szoktam csak mémeket nézni rajta, meg telefon helyett használom.
Hát majd kiderül hogy alakul nem tudom, de ha így az is lehet véletlen, csak érdekel valakinek erre nincs e valami konkrét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!