Részemről ez tényleg beteges gondolkodásmód, hogy ezen "kattogok"? Vajon kik lehettek ők?
Annyira azért nem meglepő, hogy egy kedvelt kiránduló/túra helyen találkoztatok más emberekkel a környéketekről.
Erre mondják, hogy kicsi a világ, mi még Görögországban is találkoztunk ismerőssel, pedig az nem a szomszédban van, sőt egy másik nyaralás alkalmával a lányom összebarátkozott egy fiúval az olasztengerparton, akitől kiderült, hogy mindössze pár utcára lakik tőlünk. Lehet találkoztunk vele előtte is, csak nem tulajdonítunk neki különösebb figyelmet mivel nem ismertük.
A köszönésben sincs semmi fura, hiszen. Nem is ismertek titeket, miért köszöngetnének?
Mire megy ki a sztori?
Kik lehettek? Egy anya és egy lánya aki szeret kirándulni? Hűha.
00:19
Hegyekben, túrázók között bevett szokás, hogy köszönünk egymásnak. Amennyiben nem is így lenne, bunkóság nem visszaköszönni.
Tehát mégiscsak különös, hogy vagy ötször találkoztunk a Börzsönyben velük, és én pedig ugyebár összefutottam egyikükkel később egy távoli város utcáján.
23:22
Igen, erre gondoltam én is, hogy esetleg valami spirituális állhat a háttérben.
En materialista gondolkodasu gyerekkent kezdtem felfigyelni arra, hogy vannak kulonos veletlenek, amik neha mar mintazatba rendezodnek.
Az ilyet sima erdekes veletlennek talalom de ha pl szerelmes voltam, nem kell elhinni de percre, helyre pontosan rengetegszer osszeakadtam vele. ( Es meg igy se mertem lepni...)
Az eletben az jellemzo, hogy vagy soha nem tortenik ilyesmi, vagy egymas utan tortennek ezek a veletlenek. Velem nagyon.
Szerencsejateknal latom es artalmatlan sorsjegyekrol van szo hogyha nyerek, akkor honapokon keresztul szinte mindig nyerek, en erzem meg mikor hol vegyek es melyiket persze. Es keves alkalom.
Lenyeg a lenyeg, ezek mintha jatekai lennenek a sorsnak, jelek arra, hogy figyu, az anyagon tul van itt valami mas is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!