Gondolkodásmódot tekintve volt már olyan dolog amiben meg voltatok győződve, de valaki felnyitotta a szemeteket?
Figyelt kérdés
...és teljesen máshogy kezdtetek el látni az adott témában?
Akár családtag, pár, barát, ismerős, stb...
Mik voltak ezek a dolgok?
2020. nov. 9. 20:25
1/3 anonim válasza:
Apa mondta egyszer ha majd ingatlan veszek soha ne olcsobb felujitandot nézzek mert azzal csak megjárom.
Inkabb nagyobb hitel de jobb keco.
Habar nem voltam meggyözödve arrol hogy inkabb lepukkant de olcsot kéne venni csak sokaknàl làtom hogy leadjàk az igényeket aztan vàllaljàk a maceràt vele ami felöröl.
2/3 anonim válasza:
Mindig mondták, hogy jó tett helyébe jót várj.
Aztán felnőttem és rájöttem, hogy a lelked is odaadhatod, a szíved is kivághatod, mindenki szarik bele és még le is köpik majd.
3/3 anonim válasza:
Egy-egy helyzet adta, hogy figyelnem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!