Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » A párom eltitkol valamit, ki...

Maricrus kérdése:

A párom eltitkol valamit, ki lehet valahogy deríteni?

Figyelt kérdés

Egy pár napja jósoltattam tarot kártyából. Párkapcsolatban azt jósoltak, hogy van közöttünk titok, amit leplez a párom. Állítólag egy közös, barát ismerős tud róla. (Jövőben ki fog derülni) Valaki tud ebben segíteni, hogy tudnám ezt a titkot kideríteni? Tudom, hogy minden titokra fény derül, de sajnos addig nem tudom nyugalomban élni.

Kérem valaki segítsen, vagy tanácsoljon valamit.

Hálásan köszönöm!!!!!!!

2020. nov. 10. 21:46
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Várnod kell, ahogy a jós is mondta. "Jövőben ki fog derülni"

Ha nagyon nyomozol, nem lesz meglepi a kariaji!

2020. nov. 11. 08:44
 12/19 anonim ***** válasza:
53%

Lehet, azt titkolta eddig, hogy lapátra tesz, ha jósnőre költöd azt, amit kettőtökre is költhetnél.

(Ha így van, teljesen igaza van!)

2020. nov. 11. 08:44
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Titkok mindenhol vannak, a "leplez" negatívan hat, de lehet ez pozitív titok is. Romantikus fejjel gondolhatnál olyat, hogy meg akarja kérni a kezdet, de csak egy barátját avatta be eddig, tanácsot kér vagy mittomén. Nem kell rögtön hűtlenségre meg rossz dolgokra gondolni.

A végén azért lesz vége a kapcsolatodnak, mert gyanúsítgatod, és a tarot fogja megölni a kapcsolatodat, az lesz a nagy titok, hogy hülye vagy:D és csak a barátja tud róla, hogy valami nem kerek nálad, de csak akkor fogja ezt elmondani, mikor betelik nála a pohár. Én elengedném ezt, és azzal foglalkoznék, hogy boldogok legyetek. Ha tudja, hogy tarotoztál és h elvileg leplez valamit, én nem hánytorgatnám, ha nincs olyan leplezett dolga, ami nem is tartozik rád. Mi sem számolunk be egymásnak mindenről. Valami magánszféra is kell az embernek. Ha meg nincs meg a bizalom, nem bízol benne, akkor ahhoz nem kell tarot, hogy megjósoljuk neked, hogy ennek a kapcsolatnak bizony egyszer vége lesz.

2020. nov. 11. 09:25
 14/19 anonim válasza:
100%
A kommunikációt próbáltad már? Nagyon ősi dolog, sok dolgot elmondhat ezzel a csodával a párod.
2020. nov. 11. 10:33
 15/19 A kérdező kommentje:
Igen, próbáltam. Koszonok minden velemenyt :):):):)
2020. nov. 11. 10:39
 16/19 A kérdező kommentje:
Koszike mindenki a választ, sikerult mindent kideriteni :)))))
2020. nov. 16. 19:50
 17/19 anonim ***** válasza:
Megosztod velünk esetleg? :)
2020. nov. 16. 20:13
 18/19 A kérdező kommentje:
Annyi sok negativ ember van, hogy szerintem folosleges. :):)
2020. nov. 18. 08:36
 19/19 anonim ***** válasza:

kihúzod a pikk ászt, leteszed a bubit, jön a tref kettő és rá kör dáma.

Remélem segítettem.

2020. nov. 26. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!