Mit jelent az ha álmomban a barátnőm eltitkolt előlem valamit?
Lehet valami az álmok jövőbelátásában valami. Én ritkán álmodok, de azok sok esetben megtörténnek helyes értelmezés mentén. Egyszer azt álmodtam, hogy sok gombát szedek egy mezőn, és aznap váratlan pénzhez jutottam. Pedig a gomba sok helyen totálisan mást jelent. Eszerint kezdtem keresni oldalt, aminek ez az értelmezése a gombára, találtam is egy ilyen külföldi oldalt, azóta csak azzal értelmezem, és egészen jól beválik. Sajnos ritkán álmodok, pedig jó lenne előre tudni, mi fog történni. Egyszer azt álmodtam, hogy egy tóban van egy gázló, ahol vagyok, a többiek a tóban vízilabdáznak. Sajnos csak a tóra és a labdára koncentráltam, pedig a gázló az oldal szerint veszekedést jelent, és jól össze is vesztem haverokkal focin. Ha jobban értelmezem, elkerülhettem volna ezt.
A titokról annyit ír, ha egy titkot bíznak rád, akkor óvakodj a rossz nyelvektől, valaki rosszat mondhat rátok. Ha te osztasz meg titkot, akkor az jó barátot jelent, míg ha meghallasz egy titkot valamiről, akkor csalódni fogsz egy barátodban. Sajnos a titoktartásról nincs semmi, így nem tudok segíteni. :(
A jövőbe látás lehetetlen!
A jövőbe utazni lehet, de onnan visszajönni, vagy információt visszajuttatni a múltba nem lehetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!