Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent az ha álmomban a...

Mit jelent az ha álmomban a barátnőm eltitkolt előlem valamit?

Figyelt kérdés

2018. aug. 13. 07:51
 1/10 anonim válasza:
Szerintem nem sokat :) A barátom azt álmodta (2x is az elmúlt hónapban) hogy megcsalom. Természetesen ilyenről nincs szó. Csak egy álom. Nincsen sok jelentősége ne aggódj
2018. aug. 14. 14:55
 2/10 A kérdező kommentje:
Rendben, Köszönöm
2018. aug. 14. 21:24
 3/10 anonim ***** válasza:
Semmit, illetve legfeljebb annyit, hogy tudat alatt, nem teljesen bízol meg benne.
2018. aug. 14. 23:21
 4/10 lewega ***** válasza:
Annyit jelent, hogy rosszat álmodtál!
2018. aug. 18. 15:34
 5/10 Fodor István Ferenc válasza:
Ne ijedj meg, de Krúdy álmoskönyve szerint barátnővel álmodni gyászt, de mindenképpen szomorúságot jelent.
2018. aug. 19. 07:07
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem bízol benne, és is féltékeny vagy.
2018. aug. 20. 00:34
 7/10 anonim ***** válasza:
javítom az előzőt: féltékeny is vagy
2018. aug. 20. 00:35
 8/10 anonim válasza:

Lehet valami az álmok jövőbelátásában valami. Én ritkán álmodok, de azok sok esetben megtörténnek helyes értelmezés mentén. Egyszer azt álmodtam, hogy sok gombát szedek egy mezőn, és aznap váratlan pénzhez jutottam. Pedig a gomba sok helyen totálisan mást jelent. Eszerint kezdtem keresni oldalt, aminek ez az értelmezése a gombára, találtam is egy ilyen külföldi oldalt, azóta csak azzal értelmezem, és egészen jól beválik. Sajnos ritkán álmodok, pedig jó lenne előre tudni, mi fog történni. Egyszer azt álmodtam, hogy egy tóban van egy gázló, ahol vagyok, a többiek a tóban vízilabdáznak. Sajnos csak a tóra és a labdára koncentráltam, pedig a gázló az oldal szerint veszekedést jelent, és jól össze is vesztem haverokkal focin. Ha jobban értelmezem, elkerülhettem volna ezt.

A titokról annyit ír, ha egy titkot bíznak rád, akkor óvakodj a rossz nyelvektől, valaki rosszat mondhat rátok. Ha te osztasz meg titkot, akkor az jó barátot jelent, míg ha meghallasz egy titkot valamiről, akkor csalódni fogsz egy barátodban. Sajnos a titoktartásról nincs semmi, így nem tudok segíteni. :(

2018. aug. 20. 18:45
 9/10 anonim ***** válasza:

A jövőbe látás lehetetlen!

A jövőbe utazni lehet, de onnan visszajönni, vagy információt visszajuttatni a múltba nem lehetséges.

2018. aug. 21. 23:52
 10/10 kokohoho ***** válasza:
Konkrét ok nélkül, én nem a misztikában, hanem magamban, vagy egy közelmúlt beli élményemben keresném az okát. Lehet, hogy csak bizalmatlan vagy, de az is lehet, hogy a saját érzéseid vetíted ki a barátnődre,,,,, pl. titkolsz valamit és szeretnéd azzal legitimizálni, hogy biztosan neki is vannak titkai. De az is lehet, hogy láttál egy filmet, vagy halottál egy történetet, amibe álmodban beleélted magad!
2018. aug. 26. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!