Maricrus kérdése:
A párom eltitkol valamit, ki lehet valahogy deríteni?
Figyelt kérdés
Egy pár napja jósoltattam tarot kártyából. Párkapcsolatban azt jósoltak, hogy van közöttünk titok, amit leplez a párom. Állítólag egy közös, barát ismerős tud róla. (Jövőben ki fog derülni) Valaki tud ebben segíteni, hogy tudnám ezt a titkot kideríteni? Tudom, hogy minden titokra fény derül, de sajnos addig nem tudom nyugalomban élni.
Kérem valaki segítsen, vagy tanácsoljon valamit.
Hálásan köszönöm!!!!!!!
2020. nov. 10. 21:46
1/19 anonim válasza:
Persze, a kristálygömb minden titkot megmutat. Keress olyan jóst, akinek van gömbje is!
2/19 anonim válasza:
Szerintem 100 emberből 98-nak van titka a másik elől. No para. Majd kiderul.
4/19 A kérdező kommentje:
Köszi a hülye kommit 👍🤗
2020. nov. 10. 22:22
5/19 Grimfox válasza:
Mindenkinek vannak titkai. Te is titkolsz dolgokat a párod elől, például azt, hogy tarot kártyával vájkálsz a magánszférájában. Ha a titok úgy is kiderül, akkor várj türelemmel. Nincs olyan etikus, és tiszta eszköz, amivel ki tudod deríteni a titkot azelőtt, hogy eljönne az ideje, hogy kiderüljön magától. Arany szabály, hogy tarottól ne kérdezz olyat, amire félsz választ kapni. A tarot tanácsadásra, és útmutatásra való, nem jövő fürkészésére, és mások magánéletének kutatására.
6/19 A kérdező kommentje:
Ez nem az ő magánszférája. A parkapcsolat rólunk szól... :) es tud róla
2020. nov. 10. 22:31
7/19 anonim válasza:
Persze, fogaggy magány nyomozót!
De abból is csak az a hiteles, akinek gömbje van!!! Egyes jól mongya!
8/19 anonim válasza:
Téged kéne már fejben rendbe tenni
9/19 anonim válasza:
Magdit ajánlom! A vezetéknevét nem tudom sajnos, de ő az Univerzum erejével mindent kiderít. Egy gond van csak vele, hogy elég drágán dolgozik. :/
10/19 anonim válasza:
Lehet hogy a karácsonyi ajándékodon gondolkodik épp, és ez persze hogy titkos :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!