Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Bejött? Aki csináltatott...

Bejött? Aki csináltatott szerelmi kötést jósnál, annak sikerül vele elérnie amit szeretett volna?

Figyelt kérdés
Jobban szeretett utána a társad társad? Mennyi idő múlva lehet érezni a változást?
2010. aug. 6. 19:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
83%

Normális válasz:

Akadt a praxisomban már nem egy aki kötést akart felrakatni, én elvből nem rakok fel senkinek és senkire semmit.

Mert én már csak egy idióta vagyok, aki ingyé dógozik, és még etikus is nem beszélve arról hogy NEM HAZUDOK

Jah és a kérdést se szoktam megkérdezni, de ennek ellenére tudok normális választ adni, és eddig elégedettek voltak velem.

Nah de vissza a kérdésre.

Szóval az esetek többségében működik a dolog, csak nem mindegy hogy ki mit rak fel, és mennyire ért hozzá

Általában sikerül az embereknek egy frankó karmikus görcsöt csinálni.

És ha megromlik a kapcsolat nem szabadulnak egymástól akármennyire is akarnak.

Olyannyira, hogy olyan lesz a kapcsolat, hogy "ha megversz is imádlak én, te drága jó... "

Fontos még az is, hogy aki kéri, ill felrakja (ha magadnak csinálod) akkor magát köti a másikhoz, és nem a másikat!

Tehát sokkal jobban "megszívja" az aki ennyire ragaszkodik, mint ha nem csinálna semmit, és hagyná, hogy úgy történjenek a dolgok, ahogy kell. :)

Üdv

Abroxo Mors

2010. szept. 4. 23:04
 12/12 A kérdező kommentje:
Értem! Köszönöm, hogy megosztottad velem!
2010. szept. 5. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!