A jósokhoz miért kell bejelentkezni?
Figyelt kérdés
Nem tudják,hogy jövök?2020. aug. 29. 19:11
51/56 anonim válasza:
48as, akkor is tévedsz, én már megnéztem ezt a kapcsolatot a saját kártyáimmal, és nem ez jött ki mint nálad. :-D és azért én a sajt több éves tapasztalatomban kicsit jobban bízom:-D
52/56 anonim válasza:
Hát, pedig én sokkal jobb jós vagyok. Én már azt is látom, hogy mikor fogsz rájönni erre te is. :D
53/56 anonim válasza:
Ez egy teljesen meddő vita, mivel olyan, hogy jövő nincsen, ezért azt előre látni, megjósolni sem lehet.
54/56 anonim válasza:
Nincs jövő? Akkor holnap sincs? Akkor holnap nem kell iskolába menni! :D
55/56 anonim válasza:
#54 Elmagyarázom, mert nagyon félreértetted.
Holnap az természetesen lesz és iskolába is kell menned. A dátum nem változik. Lehet, hogy rosszul fogalmaztam. Fix jövő nincsen, mivel az minden pillanatba analóg változik a pillanatnyi tevékenységünk hatására. Ez azt jelenti, hogy minden amit teszünk kihat a jövőre, ha csak egy picit is, de folyamatosan megváltoztatja azt. Ezért mondom, hogy nincsen olyan, hogy jövő, mert az minden pillanatban az adott tevékenység hatására változik és ezért azt a végtelen számú variáció miatt megjósolni nem lehet.
56/56 anonim válasza:
"minden amit teszünk kihat a jövőre, ha csak egy picit is, de folyamatosan megváltoztatja azt"
És mit kell tenni ahhoz, hogy holnapután lehessen egy lyukasoram? 😍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!