Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » A jósokhoz miért kell bejelent...

A jósokhoz miért kell bejelentkezni?

Figyelt kérdés
Nem tudják,hogy jövök?

2020. aug. 29. 19:11
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
0%
Én nem hiszek benne, mindössze az általad felvetett logikátlanságra reagáltam, ami alapján a jóslás és a mindentudás között akartál egyenlőségjelet húzni.
2020. aug. 30. 00:28
 32/56 anonim ***** válasza:
43%

Logikatlansag? Hat logikus magyarázatot adtam arra hogy nem létezik jós aki lát a jövőben

“Maximum azt kell látnia hogy megtalálják “ miből gondolod hogy csak azt látja ?

2020. aug. 30. 00:31
 33/56 anonim ***** válasza:
43%

Te is csak hipotezisekkel josz ahogy mindenki más mivel nincs jós aki látna bármit is így csak feltételezni tudsz dolgokat keretetbe foglalod a határokat de honnan tudod hogy egy josnak vannak e határai ? Honnan tudod igazolni nem tudod mindnyájan hipotezisekbe bocsajtkozunk

Te azt feltételezed nem láthat minden én feltetelwzgwtem hogy mindent lát

Tiszta

Schrödinger macskája paradoxon

2020. aug. 30. 00:35
 34/56 anonim ***** válasza:
43%

Vki szerint Ha létezik jós nem lat mindent

vki szerint ha létezik jós mindent lát

Vki szerint valóban létezik jós Aki vagy az egyik feltételnek felel meg vagy a másiknak

Scrödinger macskajanal is ez a helyzet vki szerint él vki szerint meghalt a cica de nem tudjuk pontosan csak ha megnézzük a dobozt addig él is meg nem is a macska :)

2020. aug. 30. 00:40
 35/56 anonim ***** válasza:
43%

Szóval az egész feltételezés

Nézőpont kérdése a dolog

2020. aug. 30. 00:41
 36/56 anonim ***** válasza:
0%

"Te is csak hipotezisekkel josz ahogy mindenki más mivel nincs jós aki látna bármit is így csak feltételezni tudsz dolgokat keretetbe foglalod a határokat de honnan tudod hogy egy josnak vannak e határai"

Szimpla logika, ha valaki a jövőt látja, abból annyi következik hogy láthatja azt ami a jövőben meg fog történni vele vagy azzal a személlyel akiről jósol.

Olyasmi értelemszerűen nem következik a jövőbe látásból hogy a jövőben meg nem történő eseményeket lásson, vagy hogy számára ismeretlen emberek létezéséről csak úgy minden ok nélkül tudjon.

2020. aug. 30. 00:45
 37/56 anonim ***** válasza:
43%

Lehet neked lenne igazad ha lenne jövőbe látó jós

lehet nekem lenne igazam ha lenne jövőbe látó jós

De nem tudjuk mert nem voltunk szemtanúi ilyen eseménynek

Azt közösen feltételezzük hogy nincs jós aki a jövőbe lat

Csak eltérő nézetet vallunk hogy ha lenne milyen képességei lennének

De lehet hogy feltételezi vki hogy van aki a jövőbe lat és lehet neki lenne igaza

Te sem én sem ő sem tudna hogy valójában kinek lenne igaza csak akkor tudnánk ha bebizonyosodna

2020. aug. 30. 00:48
 38/56 anonim ***** válasza:
0%

Nem egészen így van, mivel attól, hogy a valóságban nem létezik a dolog, a fogalma még létezik.

Egy fénykardról sem mondhatod hogy lehet vele a múltba utazni, mert az akkor már nem (csak) fénykard, hanem időgép. Mert hiába egy mesebeli dolog mind a kettő, ettől még létező fogalmak.

Ugyanígy a jóslás is. Természetesen semmi nem zárja ki hogy egy mesebeli figura jós is legyen meg mindentudó is, de ez két külön tudás amikkel egyszerre rendelkezik az emberünk.

2020. aug. 30. 00:53
 39/56 anonim ***** válasza:
43%

“A jósokhoz miért kell bejelentkezni?

Nem tudják,hogy jövök?”

Ez feltételezheti amit te állítalaz meg azt amit én

Te azt állítód ha van jövőbe látó jós mindent nem láthat így be kell jelentkezni hogy ne legyen potyautazas

Én azt állítom hogy láthatja hogy mi minden fog történni azon a napon nem csak a saját jövőjét látja hanem másét is akkor tudja hogy mi lesz és eszerint fog cselekedni

Feltételezhetjük hogy tudja a jós hogy megy meg feltételezhetjük hogy nem tudja a jós hogy megy

Attól fugg milyen képességgel ruházzuk fel az általunk elképzelt ‘jóst ‘

2020. aug. 30. 01:10
 40/56 anonim ***** válasza:
0%

"Attól fugg milyen képességgel ruházzuk fel az általunk elképzelt ‘jóst ‘ "

Nem érted. Felruházhatod te akármilyen képességekkel az általad elképzelt jóst, de ez akkor egy jós lesz akinek a jóstehetségen kívül más képességei is vannak.

Attól még hogy valami csak mesékben létezik, még lehet definiált fogalom, amibe nem lehet csak úgy önkényesen bármit belemagyarázni.

2020. aug. 30. 01:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!