A jósokhoz miért kell bejelentkezni?
"5ös, na akkor jósolj nekem:-D Mi várhat köztem és a kiszemeltem között a következő 1 évben? :-D Ha megmondod fejet hajtok neked :D"
Szeretni fogod őt, de lesznek egészségügyi meg pénzügyi gondok, amik közétek állhatnak, ha nem vagy elég elszánt és kitartó.
"ha jósol nekem megadom a nevem. Ennyi bőven elég"
Nekem még anélkül is megy, hogy megadtad volna a nevedet, látod?
Itt egyesek hatalmas fogalomzavarban vannak. Egy jós nem görnyed 0-24 az üveggömbje felett azt lesve mi fog majd történni:-D
Bár tudom ez csak kötekedés és szőrszálhasogatás, mert a való életben a kutya se foglalkozik a buta véleményetekkel:-D
41es eléggé mellélőttél, gyakorold inkább:-D
42es, a jóslásnak is van etikája, úgy mint a mágiának, saját célra nem szabad felhasználni, és arra se hogy másnak ártsanak vele. Tehát ha te odajönnél hozzám hogy nézzük meg a szomszéd Kiss Cilike házasságát, akkor én nemet kell hogy mondjak, mert a kapott információkat ellene is tudnád használni.
Tudom, sok jós nem foglalkozik az etikával, de ez lenne az alap.
"41es eléggé mellélőttél"
A jövőről írtam, csak később fogod belátni, hogy mennyire jó jós vagyok.
"nemet kell hogy mondjak, mert a kapott információkat ellene is tudnád használni"
Mindenféle információ felhasznalhato egyesek kárára, tehát akkor mindenféle felkeresre nemet kell, hogy mondjon minden jós, ha etikus akar lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!