Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » A jósok miért nem tudnak...

A jósok miért nem tudnak legalább jól hazudni?

Figyelt kérdés

Több éve elmentem egyhez és általános jóslást kértem a következő évekre. Mondta a sallangjait, majd egyszer közbeveti, hogy jó lenne, ha nem lennék hűtlen a páromhoz. Néztem is nagyon, mert soha életemben nem éltem még párkapcsolatban és az azóta eltelt több évben sem, sőt senkivel még csak le sem feküdtem.

Ilyen evidens és nagy horderejű dolgokat miért nem "látnak" ezek az úgynevezett jósok?

2020. aug. 29. 18:14
 1/4 anonim ***** válasza:
34%

Fogalmi zavarban élsz, kedves kérdező. Elmentél egy jóshoz általános jóslást kérni: ez színtiszta ezotéria. Az eredményt pedig logikusan értelmezed: nem érted, miért tanácsol neked hűséget a jós, mikor nincs kihez hűnek lenned.

A kettő nem fér össze. Ha ezotéria, akkor legyen rendesen ezotéria: a párod lehet az is, akit most még nem is ismersz, de a Sors egymásnak rendelt titeket, közös hullámhosszon vagytok, satöbbi. Ha meg logikáról van szó, vagyis ha nincs és soha nem is volt semmiféle kapcsolatod, akkor nem is tudod megcsalni a párodat, akkor mi a ferde f***nak mész jóshoz?

2020. aug. 29. 18:47
 2/4 A kérdező kommentje:

"Több éve elmentem egyhez és általános jóslást kértem a következő évekre."

2020. aug. 29. 19:21
 3/4 anonim ***** válasza:
Mert a buta embereket keresik. Ez csak szűrés...
2020. aug. 29. 21:46
 4/4 anonim ***** válasza:

Miért furcsállod ezt a kijelentését?

Azért kerested fel - és fizettél neki - hogy még nem meglévő, de a jövőben bekövetkező dolgokat, eseményeket megtudd tőle.

Jóindulatúan figyelmeztetett jövőbeli hibádra.

Gyerekkorodban szüleid is elmondták, ne fogd meg a tüzes kályhát!

2020. aug. 30. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!