Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Mennyire lehet hinni a jóslásba?

Mennyire lehet hinni a jóslásba?

Figyelt kérdés

Kép alapján jósoltattam.

Először 6 hónapra előre jelezve. Utána párkapcsolati kérdésbe, harmadszorra meg nekem voltak konkrét kérdéseim. Kíváncsi a párkapcsolatra voltam. Mindhárom jóslásnál pozitív irányt adott ki.

Nem az volt, hogy egyszer ezt írta, máskor azt. Szerintetek lehet igazság abban amit leírtak?

2020. máj. 10. 11:02
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy pozitívat jósol. Ha negatívat jósolna, nem mennél vissza.
2020. máj. 10. 11:06
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem létezik jóslás, csak tippelés.
2020. máj. 10. 11:44
 3/8 anonim ***** válasza:
Annyira, amennyire fejlett az elméd. Egy bizonyos fejletség felett már teljesen lényegtelen a jövő, onnantól lehet hinni.
2020. máj. 10. 11:46
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos nem igazán. A jósok általában csupán profi emberismerők, azt mondják amit hallani szeretnél.

"Pozitív irány" - az élet rendje, hogy néha történnek velünk jó és rossz dolgok egyaránt. 100%, hogy egyszer jó irányba fog menni a dolog.

2020. máj. 10. 13:19
 5/8 anonim ***** válasza:
47%

Nem lehet jósolni, az összes jós kamus. Jól tudnak hazudni és olyan általános igazságokat mondanak amik mindenkire igazak, meg olyat amit hallani szeretnél.

Remélem ügyes voltál és még pár tízezrest is hagytál a kamu jósnak :'D

2020. máj. 10. 15:06
 6/8 A kérdező kommentje:

15 éve jósoltattam kb. Kíváncsiságból. Amit az akkori jós mondott szó szerint bejött 5 éven belül...

Azóta sem mertem vissza menni, mert féltem...

Most újra megpróbáltam. Majd fél év múlva kiderül igaz-e :)

2020. máj. 10. 15:40
 7/8 anonim ***** válasza:
51%

Ha olyan emberhez mész akkor 100%-ban meg lehet bennük bízni.

Édesanyám évek óta ugyan ahhoz a személyhez jár. Én összeszen 3x voltam eddig, sose okozott csalódást :)

2020. máj. 10. 18:18
 8/8 anonim válasza:
10 éve mamámmal mentünk jóshoz, mert meghalt a fia és beszélni akart vele. Nem kértük és mégis elmondta kinek mennyi gyereke lesz a családban és még a nénikém vese betegségét is, ami sajnos szintén bejött, szóval van, aki tényleg tud, viszont ez az okkultizmusban bűn és a karma visszaadja
2020. máj. 11. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!