Lehet hinni a jóslásban? Párom volt 2 alkalommal jósnál, mind a 2 alkalommal olyanokat mondott, hogy a vér is megfagyott bennünk.
Teljesen ismeretlenül ment oda, először évekkel ezelőtt, most pedig utóbb 2 hete. Nem is tudott róla, vagy az életéről semmit, még csak a nevét sem tudta, de teljességgel olyan valós dolgokat mondott, hogy mi várható az életében és mindenről ami történt a múltjában, hogy ilyeneket nem lehet kitalálni. Kitért a párkapcsolatunkra is, illetve pár hónapja történt egy közlekedési incidensem, amikor párommal voltam. Nem akarom részletezni a történetet, de az állam is leesett, amikor elmondta párom, hogy ezt meglátta a jósnő és szóba hozta, és szinte majdnem pontosan úgy belelátott a részletekbe, időpontokba, hogy valósággal megfagyott bennem a vér is. És minden más dologba annyira belelátott, annyira eltalált mindent a múltból is.
Nem hittem volna, hogy létezik ilyen. Másoknak esetleg voltak hasonló tapasztalatai?
Nem kért semmit a jóslásért első alkalommal, második alkalommal pedig annyit mondott, hogy nincs meghatározva összeg, annyit ad neki mindenki, amennyit szán.
A múltból mondott csak dolgokat, vagy a (lehetséges) jövőből is?
Összecsengett-e a kettő?
Volt-e ezeknek valami haszna?
Hát ez pozítív ha nem kért összeget,hanem rád bízta,ha vissza akarsz térni egy jó jősjlásért szerintem adjál.aztán nekem is priviben a nőt,
mivel én is földid vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!