Adnom kéne anyám és a jós szavára és hinni abban amit leírtak neki?
Kamu.
Istennek képzelik magukat vagy mi a frász?
Még egy igazi jós sem lenne képes ennyiből megállapítani ilyesmit, nemhogy az efféle pénzlegombolós imposztorok.
Nem más, nem a plusz pénzre mennek hanem a pénzre. Fizettél 500 Ft-ot és valaki a másik oldalon ctrl+C ctrl+V bedobott egy üzenetet érte. És most a kedved is rossz... Duplán "nyertél".
Ez mind kamu, ha vannak is jósok akkor nem ilyen helyen találod meg őket. Anyukáddal elég hiszékenyek vagytok, ha meg akarod tudni mit érez más ember kérdezd meg vagy nyiss feléjük más módon. Nekem nem fizettél semmit, inkább ide írj ki kérdéseket mint oda sms-ezz. Itt se segítünk többet de talán nem húzunk le.
Nézd én hiszek a jóslatokba. 1 évben egyszer szoktak nekem jósolni és eddig minden bejött. Kb 4x voltam .
Nem is vesz el pénzt... De a tv-s jóslás egy hülyeség. Nagyjából már tudok olvasni a kártyában, néztem enis valamelyik délelőtt a műsort mutatták a kártyát és köze nem volt ahhoz amit mondott. :D nem kell olyan nagy tudás ahhoz hogy az özvegy no , szomorúság, halál, üzenet lap nem azt jelenti hogy mindjárt megtalál a nagy ő:D
Ne idegesítsen ne foglalkozz vele .
És így születnek az önbetejesítő jóslatok... megláttad a jóslatot és máris elvette az önbizalmad. Végül ez fog ahhoz vezetni, hogy nem jön össze a dolog, de te majd rámondod, hogy "Lám, igaza lett!". Ne foglalkozz vele! Ezo Tv mind a kettő, ugyanazok dolgoznak ott, akiket a TV-ben látsz. Ha nekik nem adsz hitelt, akkor az általuk küldött SMS-nek se kell.
(Ha esetleg keresztény vagy, akkor pláne ne! Inkább imádkozz Istenhez! Kérj bocsánatot a jósoltatásért, ugyanis tiltva van. Valamint kérd hogy segítsen, párkapcsolati téren. Ha keresztény irányultságú ember vagy, akkor mindig Istentől kell a segítséget kérni, tőle kérni a válaszokat, nem egy kétes embertől.)
Talán ha személyesen találkozol vele, több dolog kiderül.
Írtatok sms-t. Kaptatok választ. nem kell kézpénznek venni.
De az ilyen jóslos csatornákat kihagynám.
Illetve most az is eszembe jutott : írnék nekik hogy Ő lesz - e a férjem a kivel most járok?
És pesze már az, XY ideje.
Na akkor amit írnak, arra én is kíváncsi lennék!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!