Szerintetek miért vagyok ilyen szerencsés? (Szerencsejáték)
Figyelt kérdés
Az utóbbi 3 hónapban folyton nyerek a puttón. Először csak visszanyertem, aztán 7200 forintokat kezdtem el nyerni, ma meg 15 ezret nyertem. Folyton visszajön a pénz, akármennyivel játszok, jobbesetben még nyerek is. Nem tudom miért vagyok ilyen szerencsés mostanában, de beteges már, hogy ennyire ráérzek a számokra. 10 éve játszom. 18L2020. ápr. 14. 15:22
1/9 anonim válasza:
A szerencse forgandó. Most nyertél háromszor, de a következő 20 alkalommal meg nem nyersz majd semmit.
2/9 A kérdező kommentje:
Nem háromszor nyertem. Hanem kb 24 alkalommal az elmúlt 2 hétben.
2020. ápr. 14. 15:38
3/9 anonim válasza:
Akkor meg egyszerűen csak felszabadult vagy. Gyerekkoromban én is az voltam, és az élet folyton támogatott, folyton nyertem. Az iskolai tombolán megnyertem a főnyereményt, további 3 tombolán pedig nem egy, hanem több szelvénnyel is nyertem.
4/9 anonim válasza:
Biztos ördögöd van. Lehet tévedésből hitelt kaptál.
Nem idézte meg egyik rokonod a sátánt?
5/9 anonim válasza:
A szerencse az ilyen. Így alakul ki a függőség. Megint nyertem= sikerélmény.
Sajnos hosszú távon nem lehetsz nyerő, sokba fog még neked kerülni a jelenlegi nyerő szériád! Sajnállak! Állj le amíg nem késő!
egy rulettes
6/9 anonim válasza:
10 éve azaz 10x52 = 520 hete játszol és ebből 24 héten át nyertél csak? Hát én ezt inkább pechnek nevezném...
Jegyezd meg: mindig a bank nyer :(
7/9 A kérdező kommentje:
Nyertem én többször is. Csak a mostani időszakot számoltam. :)
2020. ápr. 16. 04:58
8/9 anonim válasza:
Kipróbáltam én is ezt a puttót, és első próbálkozásra nyertem 2400 forintot. SMS-ben adtam fel és a gépre bíztam a számokat. Csak nincs bankszámlám, ahova a pénzt elutaltathatnám, szóval szopacs... :D
9/9 anonim válasza:
A Sors nevelési szándékkal felemel, szerencséssé tesz, hogy aztán elengedve annál jobban érezd zuhanás után segged nehézségét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!