Kártyavetéssel lehet nyerni szerencsejátékokon, mondjuk tippmixen? Hogyan érdemes elkezdeni? Nyert már valaki aki elég profi kártyavető ilyen módon? Engem a magyar kártyával való jóslás érdekelne, hogy lehet e ilyen módon pénzt nyerni?
Hihetetlen mennyi buta ember van Magyarországon. Az ilyen kártyavetők mind kamuk, csak lehúzzák a naiv embereket sok esetben nem kevés pénzzel. Ha előre látnák az eredményt nem kellene apróért jósolgatniuk.
Mellesleg a sportfogadás mint iparág azért tudott fenn maradni és éli virágkorát, mert statisztikai alapokon lehet következtetni egy 65-70%. valószinüségre, ha nagyon sokat foglalkozol vele, olvasol a játékosokról, időjárást stb figyelembe veszel akkor 75, de a további 25 szerencsejáték marad úgy neked mint a bukinak.
nem tudom, de tetszik az ötlet, bár én francia kártyázni szoktam. megkeverem és egyenként húzom ki a lapokat meg tippelve fekete v piros, (10 lap 1 teszt) ha sikeres jön hogy szín és magas lap e, aztán milyen lap pl fekete dáma v piros 10... ha az egyenkénti átlag 1. 50-70; 2.-3.-4. 40-60 közé esik vagy összesítve 40-60 akkor esetleg veszek egy sorsjegyet. de ha meglehetne azokat is keverni egy 10-et akkor esélyes lenne a "bővülés"... 3/2 nyer általában :)
Magyarral nem próbáltam ezt, arra van ilyesmi játék?
amúgy szerencse kell, pókerezni utálnak velem...meg kb egy szerencsejátékot sem szeretnek velem játszani :(
"Gondolkodj már egy kicsit!"
Tudsz róla, hogy a Jóslás kategóriába írtad ezt? ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!