Antal Juditról vélemény?
Figyelt kérdés
Személyes sorselemzést, év elemzést, kártyavetést és energetikai munkát is csinál. Tapasztalata van valakinek vele kapcsolatban?2020. jan. 6. 23:23
1/3 anonim válasza:
Kérdezd meg milyen áron dolgozik, és ha nem kevés pénzért cserében végzi, mondjuk 3000Ft felett, akkor szerintem felejtős. De igazából akinek van ilyen képessége, nem kérkedik vele, és tudja jól, hogy más sorsába belenyúlás nem éppen a legjobb karmát fogja vonzani az ő és ügyfele szempontjából, ezért aki ilyen magas fokon van, hogy valódi képessége van nem foglalkozik mások sorsával. Saját spirituális fejlődésére használja és a megvilágosodás elérésére az útján kialakult képességeket
2/3 anonim válasza:
Én nem kértem személyes kártyavetést, de követem a munkásságát. Szimpatikus, alapos nőnek tűnik, de nem hiszem ,hogy olcsó - úgy tudom, euróban , vagy fontban lehet neki utalni, de úgy tíz-tizenöt ezer magyarba átszámítva egy videós elemzés.
Szerintem van hozzá érzéke, gyógyító kisugárzása, látszik, hogy szívvel-lélekkel csinálja - bár a Taroszkópja szerintem túl általános. Általában rezonál velem, de erre nem lehet alapozni. Időnként kissé kioktató a Facebook-on, de még a jobbak közül való.
3/3 anonim válasza:
Nekem megjelent álmomban, azóta sem tudok aludni. Valami olyasmit láttam, hogy kamu az egész munkája, de persze ez csak álom volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!