Tavaly jósoltak nekem kártyából, a nyáron ez már egy éve volt, de amit jósolt nem jött be ez év alatt?
Most ez komoly?
Gondolom akkor te olyan ember vagy, aki a spam-be kapott "küld tovább 10 ismerősödnek, vagy elpatkolsz" című üzenetet is mindenkinek elküldöd.
Mi alapja van annak, hogy valaki leül és megmondja neked kártyákból, vagy a csillagok állásából, vagy tököm tudja miből, hogy mikor fogsz szarni következőre... Semmi.
A csillagosnak van alapja, de nem olyan mondvacsinált mint a horoszkópok, vagy hogy valaki a hasára üt mond valamit aztán ráfogja hogy jóslás.
Elsősorban az emberi test elektromos energiái teszik ezt lehetővé, akárcsak a Telepátiát. Hosszú lenne leelemezni, akit érdekel neten rengeteg cikk van róla, bár tény, nem mind valós.
a rezfaszu bagolyban is hisztek e? az is bejon.
meghogy a joslas bejon. uristen. a hulyeseg ellen nincs mit tenni
"Csak két dolog végtelen, a világegyetem és az emberi butaság, de az elsőben nem vagyok biztos"
Asszem ez pont ide vág :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!