Láttátok már az Ezo. Tv-t? A Tv2-n szokott menni késő esten Vélemény?
Figyelt kérdés
Sztem szánalmas, nevetséges, idiótaság és pénz lenyúlás.....
EZT HOGY TUDJA EGYÁLTALÁN VALAKI ELHINNI?????????
tegnap az volt benne hogy egy hívással csatlakozni lehet valami mágikus körbe ami segítségével az emberek kívánságait elküldik a világúűrbe....omg! Meg azt észrevettétek ha valaki feltette a kérdést egyből kikapcsolják??? hogy még véletlenül se tudjon közbe szólni ha valami nem is úgy van.
2010. júl. 19. 18:20
11/12 anonim válasza:
Most vaaaan, nézzéteeeeeeek :D:D:D
12/12 anonim válasza:
Idönként megszoktam nézni és vannak egészen tartalmas jóslások is! De.... és itt jön amit kevesen tudnak. Hiába ugyhirdetik, hogy 1perc 475Ft arra vigyáznak, hogy 3-5ezernél ez ne legyen kevesebb! Tapasztalatból mondom mert kiprobáltam!Sajnos be sem jutottam,pedig éppen szabad volt a jósnő. 2ezerft. lement a mobilomról./kiírta, hogy nincs fedezet a folytatásho/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!