Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Van olyan jós nő aki tenyleg...

Haki66 kérdése:

Van olyan jós nő aki tenyleg megmondja az igazat?

Figyelt kérdés
2019. nov. 25. 23:25
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat
2019. nov. 26. 09:02
 12/17 anonim válasza:
51%
Van igen én is az vagyok vagy is igazi! Irj rám :)
2019. nov. 26. 10:19
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Mármint azt az igazat, hogy jóslás nem létezik?

Elêg rossz ülzetpolitika lenne.

2019. nov. 26. 11:25
 14/17 Maya9899 válasza:
48%
Igen van ! Miskolc vasgyaron meg találod, a neve Judit. Személyes tapasztalatból írom, ő igazi annyit ker amennyit rá szansz!! És igazat mondd !!
2019. dec. 11. 21:08
 15/17 anonim ***** válasza:
Van! Régen én se hittem benne ,de aztán elmentem egy olyan jósnőhöz aki még azt is megmondta milyen dolgok történtek velem az elmúlt pár hónapban! Csak néztem honnan a francból tudja? És amiket a jövőmmel kapcsolatban jósolt azok is sorra történtek meg! Nem értem hogy lehetséges ez?
2020. febr. 19. 00:21
 16/17 anonim ***** válasza:

#16 úgy lehetséges, hogy nagyon ködösen fogalmaz, illetve ránézésből következtet arra, hol tartasz éppen az életben, az milyen gondokkal jár, stb. látja, hogy pl fiatal nő vagy, nincs gyűrű az ujjadon, akkor azt mondja, hogy a közeljövőben találkozol valakivel, és akár egy kapcsolat is lehet belőle. vagy pl. középkorú férfi vagy, kérges tenyérrel, valószínűleg fizikai munkás vagy, akkor azt mondja, hogy a kemény munka hamarosan meghozza gyümölcsét. pénzt kb mindenkinek ígérhet, azt általában akarnak az emberek. egészségügyi gondja is van kb mindenkinek, főleg ha idősebbek. ha fiatalok, akkor a szülei egészségi állapotára "jósolhat" valamit. nyilván egyből látja a reakciódat, arra is rájátszhat. ha véletlenül téved, pl azt mondja hogy anyád hosszú életet fog élni, de közbe meghalt 10 éve, akkor azt megmentheti, hogy jaj nem a te anyád, hanem valaki olyané, aki közel van hozzád, partner, legjobb barátnő, egyéb rokon. félresikerült állításokat is viszonylag könnyű úgy fűzni, hogy mégiscsak a "jósnak" lesz igaza.

nem kell nagy ész hozzá, csak észre kell venni a jeleket és megfelelően ködösen kell fogalmazni, úgy nagyobb eséllyel talál be. jó nagy kamu az egész. javaslom nézz utána a forer-hatás jelentésének.

2020. febr. 20. 00:37
 17/17 anonim ***** válasza:
#15-nek szántam az előző válaszomat
2020. febr. 20. 00:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!