Ti hisztek josnőkben, lélekbuvárokban és az angyalokban?
Kedves Spenc2014! Úgysem tudnám meggyőzni, hogy nincsenek látók, így nem is teszem. Ahogy Ön sem tudna meggyőzni egy szkeptikust az ellenkezőjéről.
Vannak olyan mesterségek pl. profilozó (tv-ből nyomozós sorozatokból ismerősek lehetnek), akik nagyon jó megfigyelők és következtetők. Olyan képességeket fejlesztettek ki, amik nagyon jól jönnek ehhez a "munkához". Hogy honnan tudott meg Önökről bizalmas információkat azt nem tudom (ha tudnám, én is látó lennék), de higgye el, ez is olyan mesterség, mint az illuzionista, aki azt hitet el Önnel amit akar (mivel Ön nem ismeri a trükkjeiket). Ha valaki tényleg látó lenne, annak nem kellene soha dolgoznia, csak egyszer kellene látnia az 5-ös lottó nyerőszámait vagy éppen a bekövetkező betegségeket, katasztrófákat és még sorolhatnám.
UI: mivel mi sem ismerjük egymást, honnan tudhatnám én vagy bárki más, hogy igaz-e az amit ide leírt? :)
# 11/
Egy pillanatra sem kértem hogy bárki az én sztorim miatt kezdjen el hinni benne...elmeséltem velem mi történt ennyi, bár ahogy írja azt is kitalálhatom, tehát még azt sem kell elhinni.Nem kétlem, biztos sok a csaló is. Egyébként a lottó ötös számaira a válasz roppant egyszerű is lehet, például az, hogy személyek sorsát látja előre/utólag, és nem lottó sorsolásokat :)
Semmiben sem hiszek. Van amire látok esélyt, van amire nem.
Angywlokkal már beszéltem, főleg sajátjaimat szólítom meg. Én is meg a pszichológusok fele is lélekbuvár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!