Ti hisztek josnőkben, lélekbuvárokban és az angyalokban?
Mondjuk jósnőkben meg lélekbúvárokban nem kell hinni mert léteznek, inkább hiszünk e nekik, ez így pontosabb.
Többségük megélhetési csaló, kuruzsló. Aki rendelkezik valós képességekkel az ezzel nem foglalkozik, az túl sok lenne.
Az angyalok kérdése meg komplikált, először meg kéne határozni, hogy mi/ki minősül angyalnak. Mert a bibliákban is többféle angyal van, van aki pusztít (arkangyalok) és akkor még nem beszéltünk a lázadó Luciferről. Ezek is mind angyalok. Ám, ezek mind szimbólumok, egykori emberekre, csoportokra, népekre.
Politikus, Jézuska, angyalka, "az Isten", földönkívüli, jósnő, varázsló, Hókuszpók, stb...
Ezekben csak akkor tudok hinni, ha már BIZONYÍTOTTAK nekem, és kiérdemelték a hitem. De akkor feltétel nélkül...
Ne hülyítsük egymást emberek, úgyis elég sok a naiv ember a Földön!
Jósnőkben soha. A lélekbúvár fuuu órákat tudnék mesélni. Másfél éve elvesztettem a fonalat. Rettenet összeomlottam,aztán valahogy elkezdtem olyan könyveket olvasni amik,önfejlesztők,onnan egy lépés volt a sok terápia. Voltam olyan lélekbúvárnál,aki ki akart gyógyítani,meg hogy ha végcsinalom a tréninget happy meal menü leszek. Jaj miken mentem keresztül,ma már csak röhögök rajta. De ugyanúgy jöttek a borús napok. Nem történt nagy tragédia velem ebben a másfél évben,csak havi két nap kerulgetett valami.
Egyik alkalommal,amikor jött ez az állapot,elkezdtem írni. Észrevettem,hogy jobban érzem magam,mi több,az írás sem tűnt rossznak. Eddig két könyvet írtam ki magamból. De szerzek dalokat,verseket,novellákat. Egyelőre fiókban vannak,de tudom,hogy egyszer ki fogom őket szépen sorban adni.
Szóval amiből engem ki akart gyógyítani egy áldás volt,amiben megtaláltam az eletcelom 😃
Az angyalokban viszont abszolút hiszek. Nincs kézzel fogható bizonyítékom,nem láttam őket,viszont történtek olyan dolgok,amiket mással nem tudok magyarázni. Egyszerűen érzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!