Párkapcsolat rendbehozásához segítő technikák?
Figyelt kérdés
Nem nagyon vagyok otthon az ezo-világban,de hallottam róla hogy bizonyos színekkel,illatokkal stb. kedvezőbb környezetet biztosíthatunk a már meglévő pákapcsolatunk segítésére. Vagy esetleg csak a közérzet javítására. A problémám az hogy a párommal hullámvölgyeket élünk át,főként csak én,ő elvan a világában és egyre jobban szenvedek tőle. Beszéltünk róla sokat,de nem tudunk megoldást találni. Lehet hogy külön kéne válnunk,de én szeretném még rendbehozni a kapcsolatot,ő is törekszik,csak nem igazán tudjuk mit kéne csinálnunk. Alábbhagyott részemről a tűz,a félelmeim miatt,tartok tőle hogy így marad.2018. máj. 15. 15:47
11/12 anonim válasza:
"Alábbhagyott részemről a tűz" - nos itt van az eb elhantolva!
Lehet, csak akkor éledne fel 'tüzed', ha minden úgy történne, ahogy TE elképzeled?
12/12 anonim válasza:
Aktuális még a kérdés? Egy fedél alatt éltek még azóta is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!