Kezdőoldal » Ezotéria » Feng-shui » Egyszerűen kifejezve mi az a...

Egyszerűen kifejezve mi az a Feng-shui?

Figyelt kérdés
Légyszíves ne linkeljetek, csak röviden-tömören magyarázzátok el!
2010. máj. 7. 17:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
85%
A Feng-shui szél-viz.Kinai jósok a természet megfigyeléséből alakitották ki tudatosan,hogy békében éljenek a természettel, a körmyezettel,alakhellyel, önmagaddal.Ma már magas fokon sok tudással tapasztalattal probálunk egyensulyban élni. Bárhol vagy.
2010. máj. 21. 22:14
 12/15 anonim ***** válasza:
61%
Hahahaa. -.-" Fing shui... ennél viccesebbet nem tudtál volna mondani? Szerintem egy 6 éves gyerek sem röhögne ezen...
2010. máj. 22. 07:03
 13/15 anonim válasza:
100%
Ilyen buta,tudatlan embereket..A feng shui a térrendezés művészete.Berendezed ennek a szisztéma alapján az otthonodat,ezzel segíted az energiák áramlását,így megtisztul a lelked,rendbejönnek a kapcsolataid,és színvonalasabb életre tehetsz szert.Ez elég rövid volt?:D
2010. jún. 21. 22:43
 14/15 emberke válasza:
59%
egy oltári nagy baromság aminek semmi értelme sincsen csak a bölcs kínaiak úgy tartották hogy ha a házaik kívülről nem néznek ki ugyanúgy akkor belülről legalább a bútorok elhelyezése viszonylag ugyanolyan legyen aztán jött hozájuk a nagy megvilágosulás nyugat felöl és nekik is lettek egyenházai és lényegében értelmét vesztette az amiért kell mertmost kívül belül hasonlkóak a házak. meg ahogy egy könyvet néztem róla (első és egyben utolsó lakberendezési könyv amit olvastam vagy olvasni fogk) az szerint középen viszonylag nagyobb hely van ami miatt könyedén lehet közlekedni szóval aztis elképzelhető szerintem hogy hadviselés miatt lett ez kialíkítva
2010. aug. 2. 00:37
 15/15 anonim ***** válasza:
A feng shui (szó szerinti fordításban „szél és víz”) egy olyan lakberendezési irány, amiben olyan otthont rendezhetsz be, ahol jól érzed magad, kipihent és energikus lehetsz, és lehetőséged van fejlődni, beteljesíteni álmaidat.
máj. 23. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!