Kezdőoldal » Ezotéria » Feng-shui » Pattanás után maradt foltok...

UnstoPPaßle kérdése:

Pattanás után maradt foltok és kis égési pöttyök (bővebben a leírásban) kezelése, hogyan?

Figyelt kérdés

Sziasztok

A sztori röviden az, hogy vannak enyhén májfoltjaim és olyan pattanások amiket kinyomtam és még körülöttük piros nyom maradt, DE csak a homlokomon. Ennek érdekében citromlével kentem az arcom/c vitamint szedtem/kamilla teával borogattam és kezdett elmúlni.

Na és itt történt a baj, hogy a cikkbe olyat írt, hogy szódabikarbónával és citromlével arcmaszkot lehet készíteni és, hogy az hatásos lesz. Én ezt megcsináltam, de szerintem túl sok szódabikarbónával, belemassziroztam erősebben a homlokomra és rögtön utána 1-2 perccel láttam, hogy ilyen nagyon pici égési foltok keletkeztek és teljesen vörösek lettek. Most az egész homlokom úgy néz ki, mintha nagyon pici mitesszereket nyomtam volna ki és vörösek.

Mit a véleményetek mit tehetnék?

A válaszotokat nagyon szépen köszönöm előre is :)

#pattanás #mitesszer #heg #májfolt #bőrelszíneződés #pici égési folt #apró égési sérülés
2015. ápr. 18. 09:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Na, megszólalt a tudatalattim is:P

Nélküle nem volna teljes a válaszom...mindig nő egy %-ot az IQ-m, ha bekapcsol.

2015. ápr. 18. 11:02
 12/12 anonim ***** válasza:
0%

Lucifer-666 nevű felhasználó válasza:

Akkor valószínűsíthető, hogy nem megfelelő az étrended és a stresszes életmódot folytatsz. Javaslom tanulj meg jogázni, mert az stresszoldó, vagy gyakorolj valamilyen meditációs gyakorlatot. A klón énemmel pedig ne foglalkoz, én vagyok az igazi!

2015. ápr. 18. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!