Kezdőoldal » Ezotéria » Feng-shui » Hogyan békéljek meg önmagammal...

Hogyan békéljek meg önmagammal, a környezetemmel és igazából az egész világgal?

Figyelt kérdés
Nagyon feszült vagyok mindig, folyton veszekedek a szüleimmel és nagyon nyugtalan vagyok. Hogyan lehetne ez jobb? 16/L (légyszíves ne fogjátok ezt a kamaszkorra, mert ez annál durvább..)
2015. jan. 2. 20:28
1 2 3
 21/21 anonim válasza:
100%

Korodból tekintve ez tutti hormonális! Igen ez lehet nagyon durva is, valakinek ilyen! Angyalból, ördög, sőt sátán. Egy szó legyen az bármi, és kattansz... És ez ettől még normális! Hidd el nekem is hasonló volt anno. Nem sokat tudsz tenni ellene, ezért amúgy nem kell még pszichológushoz menni. Amit kerülj el, az a koffein, energiaital, kólából nulla bevitel!

Ha nincs még barátod, akkor lehet ez is baj, a sport sem rossz, de az az ingerültségedez nem oldja (és csak pillanatnyilag), mint a szex, az valamivel jobban (tartósabban, nem egy órára v. kettőre nyugtat le, hanem 1-2 napra akár) levezeti.

Ha van barátod és ennek ellenére sem tudsz lenyugodni, akkor valamit nem csinál, jó, vagy kevés.

2015. jan. 25. 11:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!