Kezdőoldal » Ezotéria » Feng-shui » Szerelem területét mivel,...

Szerelem területét mivel, mikkel lehet erősíteni?

Figyelt kérdés
Mi vált be nektek, mai pozitív változást hozott a szerelmi kapcsolati életekben?Szín, szimbólum, ábrák, rajzok, képek mit ábrázoltak?

2014. júl. 11. 15:27
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Kedves 19-es!

Köszönöm a kissé túl részletesre sikeredett magadról szóló információkat. Felhívnám a figyelmedet, hogy nem az alkalmi kapcsolatok állnak a kérdésem fókuszában.

Viszont a morfológia eszmefuttatásod.. az igen.. az briliáns.. kár, h nem ez volt a kérdés..de tényleg köszi...

Kedves 20-as! Rengeteg álmatlan éjszakától mentettél meg, hogy megosztottad ezeket a szexuális parafíliáidat..de komoly...még 100 évig .. én simán meglettem volna nélkülük. :)

2014. aug. 10. 08:57
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

a rószaszín a piros és a lila színek hasznosak.

mindent párosával kell tenni

nekem két kismadaram volt két gyertya mellet ( amiket közbe meg kell gyújtanai

alkalmas még a szivárványkristály sok energiát bocsájt ki. Delfin páros is remek ötlet.

nekem már bejött amikor régen alkalmaztam , de előnyös az ha a többi területen is van valami. így összhangba vannak a dolgok.

2014. szept. 17. 13:31
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
A szerelmet a bizalommal, egymás iránti érzéssel lehet erősíteni.
2015. jan. 8. 20:32
 24/27 anonim válasza:
100%

Gyertya,megnézve hogy ki illik hozzád ki segít neked.

A gyertya olyan mint a jing és jang gyertyák csak színbe különböznek.Páros tárgyak és igen a ló de ne legyen csikó

2015. jún. 14. 19:02
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen válaszok után mik itt voltak, elgondolkodom h ez az ezoteria kategória v rossz helyen járok pl a +18 ban?? Xd
2015. okt. 19. 13:38
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

Tudom ajánlani a magyar térrendezés művészetét, egy férfi írt is erről egy jó könyvet, de nem jegyeztem meg a nevét mivel a család is ismerte.

Felesleges bekavarni egy messzi kultúrát, amikor nem oda tartozunk, én próbálkoztam vele sokat, mit ne mondjak, minimálisat segített csak - 30 százalék és én az utazást erősítettem.

Szerelemben soha, vagy csak gondot okozott. De párt, sosem hozott...

2016. jan. 3. 02:14
 27/27 anonim ***** válasza:
Gondolkodással.
2017. ápr. 4. 10:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!