Szerelem területét mivel, mikkel lehet erősíteni?
Kedves 19-es!
Köszönöm a kissé túl részletesre sikeredett magadról szóló információkat. Felhívnám a figyelmedet, hogy nem az alkalmi kapcsolatok állnak a kérdésem fókuszában.
Viszont a morfológia eszmefuttatásod.. az igen.. az briliáns.. kár, h nem ez volt a kérdés..de tényleg köszi...
Kedves 20-as! Rengeteg álmatlan éjszakától mentettél meg, hogy megosztottad ezeket a szexuális parafíliáidat..de komoly...még 100 évig .. én simán meglettem volna nélkülük. :)
a rószaszín a piros és a lila színek hasznosak.
mindent párosával kell tenni
nekem két kismadaram volt két gyertya mellet ( amiket közbe meg kell gyújtanai
alkalmas még a szivárványkristály sok energiát bocsájt ki. Delfin páros is remek ötlet.
nekem már bejött amikor régen alkalmaztam , de előnyös az ha a többi területen is van valami. így összhangba vannak a dolgok.
Gyertya,megnézve hogy ki illik hozzád ki segít neked.
A gyertya olyan mint a jing és jang gyertyák csak színbe különböznek.Páros tárgyak és igen a ló de ne legyen csikó
Tudom ajánlani a magyar térrendezés művészetét, egy férfi írt is erről egy jó könyvet, de nem jegyeztem meg a nevét mivel a család is ismerte.
Felesleges bekavarni egy messzi kultúrát, amikor nem oda tartozunk, én próbálkoztam vele sokat, mit ne mondjak, minimálisat segített csak - 30 százalék és én az utazást erősítettem.
Szerelemben soha, vagy csak gondot okozott. De párt, sosem hozott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!