Kezdőoldal » Ezotéria » Feng-shui » Lopott tárgyak a lakásban?

Lopott tárgyak a lakásban?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A történetem sajnos szomorú. A helyzet az hogy a szüleink elvesztették azt a házat amelyben felnőttünk. Mivel senki nem tudott semmiről (csak édesanyánk de ő nem vette komolyan a dolgot) így a dolog már csak a kilakoltatásnál derült ki. Édesanyám odaadta a lakásban létező összes mozdítható tárgyat egy bizonyos családnak hogy őrizzék amíg megfelelő helyet/albérletet nem találnak. Ezeket a tárgyakat mostanra ellopták. Minden létezőt széthordtak, szétosztottak maguk között. (3 éve történt) Nemrégen egy közösségi portálon vettem észre az egyik illető lakásában azt a fali képet ami évekig a mienk volt. Azt mondta az egyik barátnőm hogy azokhoz a tárgyakhoz annyi szenvedés és keserűség tapadt ráadásul úgy hogy tulajdonképpen ellopták hogy nem sok jót jósol a használójuknak. Én nem vagyok jártas ebben a témában, viszont tény hogy abban a házban rengeteg volt a szenvedés. Szerintetek ez mennyire igaz?

2013. jún. 14. 16:54
 1/7 anonim ***** válasza:
62%
Szomorú a történeted, kérdező, de ne ringasd magad csalóka ábrándokba. Ilyesfajta "bűnhődés" csak a mesékben létezik.
2013. jún. 14. 17:47
 2/7 anonim ***** válasza:
44%

Most mi is a kérdés?? Hogy az ellopott dolgok megõrizték a szenvedést és kisugározzák majd az új helyen???

Hány éves vagy, 10??

2013. jún. 14. 18:03
 3/7 anonim ***** válasza:
71%
Akkor tapadna szenvedés ezekhez a tárgyakhoz, ha szétvernétek a fejükön, amit elloptak!
2013. jún. 14. 20:21
 4/7 ReptoidLátnok válasza:
48%
Biztos a cigány-vajda-túzszellem-kentaur lopta el.
2013. jún. 14. 20:48
 5/7 anonim válasza:
43%

szerintem viszont van rá esély, hogy van rajtuk valami rossz. nem is tudom hogy nevezik ezt... nekem is mondták már, hogy a lopott holmiknak van egyfajta rossz enegriájuk. az a gáz, hogy valaki gúnyosan megkérdezte, hogy "hány éves vagy? 10?"

mért is ne létezhetne ilyen dolog?

2013. jún. 18. 07:06
 6/7 anonim ***** válasza:
37%

"nekem is mondták már, hogy a lopott holmiknak van egyfajta rossz enegriájuk."

Körtisz! Ha valaki felpofoz az utcasarkon, aztán azt mondja, hogy nem ő volt, azt is elhiszed? Csak azért, mert mondta?

Ezt a "rossz energiát" az istenhit térvesztésének a kompenzálására találták ki. Eddig ugyebár adva volt a hit: ne lopj, mert isten mindent lát, és megbüntet. Mivel azonban az utóbbi időkben egyre kevesebben hisznek istenben, kiatláltak egy másik baromságot, a "rossz energiát".

2013. jún. 19. 12:55
 7/7 anonim ***** válasza:
56%
Hogy a kérdésedre válaszoljak:igen lopott tárgyak a lakásban.
2013. jún. 21. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!