Lopott tárgyak a lakásban?
Sziasztok!
A történetem sajnos szomorú. A helyzet az hogy a szüleink elvesztették azt a házat amelyben felnőttünk. Mivel senki nem tudott semmiről (csak édesanyánk de ő nem vette komolyan a dolgot) így a dolog már csak a kilakoltatásnál derült ki. Édesanyám odaadta a lakásban létező összes mozdítható tárgyat egy bizonyos családnak hogy őrizzék amíg megfelelő helyet/albérletet nem találnak. Ezeket a tárgyakat mostanra ellopták. Minden létezőt széthordtak, szétosztottak maguk között. (3 éve történt) Nemrégen egy közösségi portálon vettem észre az egyik illető lakásában azt a fali képet ami évekig a mienk volt. Azt mondta az egyik barátnőm hogy azokhoz a tárgyakhoz annyi szenvedés és keserűség tapadt ráadásul úgy hogy tulajdonképpen ellopták hogy nem sok jót jósol a használójuknak. Én nem vagyok jártas ebben a témában, viszont tény hogy abban a házban rengeteg volt a szenvedés. Szerintetek ez mennyire igaz?
Most mi is a kérdés?? Hogy az ellopott dolgok megõrizték a szenvedést és kisugározzák majd az új helyen???
Hány éves vagy, 10??
szerintem viszont van rá esély, hogy van rajtuk valami rossz. nem is tudom hogy nevezik ezt... nekem is mondták már, hogy a lopott holmiknak van egyfajta rossz enegriájuk. az a gáz, hogy valaki gúnyosan megkérdezte, hogy "hány éves vagy? 10?"
mért is ne létezhetne ilyen dolog?
"nekem is mondták már, hogy a lopott holmiknak van egyfajta rossz enegriájuk."
Körtisz! Ha valaki felpofoz az utcasarkon, aztán azt mondja, hogy nem ő volt, azt is elhiszed? Csak azért, mert mondta?
Ezt a "rossz energiát" az istenhit térvesztésének a kompenzálására találták ki. Eddig ugyebár adva volt a hit: ne lopj, mert isten mindent lát, és megbüntet. Mivel azonban az utóbbi időkben egyre kevesebben hisznek istenben, kiatláltak egy másik baromságot, a "rossz energiát".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!