Hova tegyem a WC papírt és a szappant a feng-shui szerint?
Figyelt kérdés
Ésszerü lenne, hogy a WC mellé a papírt, de a feng-shui szakértök azt mondják, hogy a WC lehúzza a szerencsét, ezért nem ajánlatos a közelébe rakni semmit.
A szappant meg nem lehet a kádhoz, mert elmossa a pénzenergiát... de akkor hova tegyem?!
A szappant pedig természetesen a vadiúj, érintőképernyős mobilodra.
2012. nov. 23. 20:29
12/27 anonim válasza:
A szappant tedd az éjjeliszekrényre, a klotyópapírra meg írd rá a kívánságaid és tett a párnád alá.A kaksi pedig szerencsét jelent egyes álmos könyvek szerint,úgyhogy ha összekened a fél lakást,amég egy nagy hasmenés után eljutsz az ágyadig,akkor az szerencsét hoz.
2012. nov. 23. 20:39
13/27 Botosjeti válasza:
Amúgy: Normális válaszokat egy nem normális kérdésre?
hát használat után gyűjtsd össze és halmozd fel a nappaliban mert az jó csí és pénzenergiát hoz. A szappant felesleges megvenned, rossz csít hoz a házba
2012. nov. 24. 01:07
15/27 anonim válasza:
Miután az fs Fing Sanyi magyarul, csak a kínaiak nem tudják kimondani, a papírt közel a wchez:) Úgyis ott lesz rá szükség:) A szappant meg a mosdóhoz, kivéve ha a wc csészében szoktál kezet mosni, ami az fs szerint szerencsét hoz:)
2012. nov. 24. 06:05
16/27 Botosjeti válasza:
De amúgy lehet, hogy nem nagy válasz, de szerintem itt nézd meg:
Az egyik képen a fürdőszobában a WC-papírt simán a WC mellé rakták. De szerintem a szappant is simán a kád mellé lehet rakni.
2012. nov. 24. 16:05
17/27 anonim válasza:
Ha szarnod kell akkor leszarod a fs-t :) C-papírt szerintem az udvarra tedd, a szappannal meg töröld ki a p*csád... :'P
2012. nov. 25. 01:17
18/27 anonim válasza:
Én nagyon bosszankodva olvasom, hogy egy régi elvet ennyire fölkapnak hóbortból, és fikázzák, nem tudom ki hogyan jön ehhez, gondolom a nagy feng-shuisok jó néhány dolgot elhallgatnak arról, hogy mi is ez tulajdonképpen. Ha érdekel róla valami kérlek üzenj.
Tisztelettel: Egy igazi Feng-shui szerint élő ember, Fingh Sun-Hi
2012. nov. 27. 12:45
19/27 anonim válasza:
Szerintem nem szép más nevével viccelődni "tisztelt" kérdező ,bár erre felé nem tudom pontosan mi szokás mi nem műveltebb körökben
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!