Feng Shui szerint szeretnék élni. Hogy tudom ezt megvalósítani, az otthonomban?
Fesd libafos színüre a falakat, a padlót vérvörösre, a plafont pedig feketére. Ezután helyezz el egy loúvat a fürdöszobában, a hálószobában pedig egy veccö oltárt.
Az ebédlöbe tegyél be két vizicsikót, egy kis akváriumban és szórd be az asztalt reszelt sajttal.
Ezek után már csak a naponta elvégzendö kecskeáldozás van vissza és tökéletes harmóniában fogsz élni.
Szarj a szoba közepére, majd építs köre egy fa háromszöget. Dobj bele egy olajban megforgatott kecskét és gyújtsd meg.
László jósnő
Cseréld meg a székeket az asztal körül, fesd be a falakat zöldre, és rajzolj minden sarokba pókhálót, majd nyisd ki a wc ajtót, hogy a csí szabadon áramolhasson. Ezek után a könyveket pakold le a könyveket a földre, a szőnyeget pedig rakd fel a polcra. Természetesen minden lámpára rajzolj fokhagymával egy hatoldalú háromszöget, miközben visszafelé szavalod a boci boci tarkát. És végül költözz ki egy jutába.
Fapuma - Magyar Ezotéria Tanács, Csík és Fing Sunyi Alosztály
A Feng shui könyvek adnak útmutatást.
Költeni se kell sokat, csak rendezd át.
Amúgy szerintem semmit nem ér a dolog, de te hiszel benne, és ez a lényeg.
Nem kell minket egyből széttaposni. Csak viccelődünk. :D Mert válaszolni nem tudunk, viszont unatkozunk. De a kérdésedből látszik, hogy te sem vagy teljesen százas. ,,Hogy tudom az otthonomat/szobámat, ilyenné tenni, úgy hogy ne kelljen sokat költenem, és ne kelljen külön szakértőt fogadnom?,, - Most komolyan, szerintem inkább az a szánalmas, aki egyáltalán pénzt költ egy olyan dologra, amit senki semmivel nem bizonyított még, csak ő ,,hisz" benne, mert ezt adják az Ezo-tv-n aztán már mindent el is hisz. Az ilyen emberek könnyű célpontot nyújtanak a csalóknak, akik aztán jól kiforgatják a zsebeidet. Úgyhogy jól gondold meg, hogy kinek, vagy minek hiszel.
Fapuma
5-ös vagyok, azért pontoztak le nyilván, mert komolyan vettelek!:))))
Ha én a helyedben lennék, akkor már csak azért is Feng-Shuis lakásom lenne!:)))
Tényleg taplóság amúgy viccelődni más hitén.
A Feng-Shui szerintem is hülyeség, nem ettől függ az életed, de a Kérdező hisz benne, mit árt az másoknak, ha ő úgy rendezi be a lakását?
Én meg abban hiszek, hogy sokat kell aludni, mert minden problémára ez a kiút.
Alszol rá egyet, jó nyugodtan, és máshogy látod.
Mélységesen hiszek az "alvásterápiában".
Meg abban hiszek, hogy akkor kell enni, ha jólesik, és azt, amit akarsz, nem pedig diétázni, mert a diéta káros.
Én is kaptam már az arcomra ezért.
Az alvás miatt lustának neveztek, a kajálás miatt igénytelennek.
Nekem ez vált be, mégis fikázta sok nagyokos.
Hát ha erre akarod kidobni a pénzed, akkor csak rajta.
De a helyedben nekem adnám, nálam jó helyen lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!