Feng Shui szerint szeretnék élni. Hogy tudom ezt megvalósítani, az otthonomban?
Utolsó előtti válaszoló: Köszönöm. :)
Utolsó: Igen, természetesen neked fogom adni a pénzem! -.-"
Mindenkinek joga van hinni a feng shui-ban, vagy akármiben.
De közben mindenkinek joga van hülyének nézni a másikat ezért.
Szóval nem kell olyan komolyan venni az egészet :)
Utolsó előtti válaszoló: Szánalmas vagy, még nem mondták??? -.-"
Utolsó: Én képzeld hogy komolyan veszem! Mert ez már megszégyenítés!!!
Az újgazdag rája roma mutatja a rokon csóró cigánynak a házát: -ez itt az ebédlő, átmennek másik szobákba: -ez itt a háló, -ez itt zeneszoba, -ez a konyha, - ez az éléskamra, -ez a gardróbszoba, - ez a gyerekszoba, - ez a lányszoba, -ez a vendégszoba, - ez a fogadószoba, - ez a nappali, ez a szalon, -ez a ping-pong szoba....
A csóró is megmutatja a puriját (egy helység) a rájának: rámutat a sparhetre - ez a konyha, rámutat az asztalra - ez az ebédlő, rámutat az ágyra - ez a háló, rámutat a kerekeságyra - ez a gyerekszoba, rámutat a tévére - ez a szlaon, rámutat a székre - ez a fogadó, rámuat a kredencre - ez a éléstár, rámutat a sifonra - ez a gardrób, kimutat a ház elé -az a nappali, és mi ott pingunk-pongunk ahol ránkjön. ☺
(Mielőt valaki megsértődne és rögtön töröltetne, ez autentikus cigány vic, roma kollégától hallottam.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!