Ha a hajléktalanszállókat a feng-shui szerint rendeznék be, az hozzájárulna-e a hajléktalanprobléma megoldásához?
:D Legjobb kérdés az elmúlt 5 percben.
(Vagy tényleg működik a feng sui? van akinek megváltoztatta az életét?)
Persze, 7:00 -kor bemegy Jóska a hajléktalanszállóba, meglátja, hogy a tükör nem az ajtóval szemben van, hanem jobbra, leszokik a piáról, a cigiről, 9-re már van állása, délben multimilliárdos és az eladó szigetek listáját nézegeti.
Nagyon reális.
mi lenne retkes? nem értem, a csöves vagy a szálló?
egyiket se írtam, hogy takarítani kéne
feng-shuiba benne van a takarítás is?
csak ilyen alap változtatásokra gondoltam.
Ha magának csinálja az ember, akkor elfogadja. Ha nem is tud róla, csak a viszonylagos célszerűtlenséget látja benne, akkor feszültebb lesz. Arról ne is beszéljünk, ha elárulják neki, hogy miért fura az egész, és ő épp a többséghez tartozik, tehát teljesen elutasítja ezt a szemléletet. Jobb neki olyasmivel segíteni, amiben tényleg tud hinni. Nem árt, ha kézzel fogható a segítség, és ideális, ha meghagyja neki a saját felelősségét.
A kannást vedelő görényről meg ne beszéljünk inkább.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!