Tegyél bele egy hatalmas kartondobozt és vágd ki az ajtókat meg ablakokat, azt máris lesznek sarkok :D Komolyra fordítva engem zavarna.
2012. ápr. 26. 13:53
12/24 Bountty válasza:
Egyik haveroméknak focilabda alakú házuk van. Az egész. És szinte minden kör alakú. Kb 10 percig buli. Nem laknék ott.
2012. ápr. 26. 20:42
13/24 anonim válasza:
Rám nagyon pozitív hatással tudna lenni,ha tudnék építeni magamnak egy kör alakú házat.De ez,hogy semmilyent nem tudok,elég rossz hatással van rám.
Viccen kívül: Ha az anyagi lehetőségek nem szabnának határt a fantáziámnak,tudnék kör alakú változatban olyan házat építeni,ami,azonkívül,hogy funkcionálisan tökéletes,100 %,hogy lakókomfort szempontjából is minden igényt ki tudna elégíteni.De én nem klasszikus tömegben ill. megjelenésben gondolkodom,így a házam nem is hasonlítana semmiféle jurtaszerűségre vagy hokikorongra sem.
2012. ápr. 28. 08:35
14/24 anonim válasza:
Folyamatosan hányni fogsz és az epeváladékod időnként az orrodon fog kicsöpögni.
2012. ápr. 28. 09:35
15/24 anonim válasza:
nehezen fogod tudni berendezni... hacsak nem terveztetsz kifejezetten kör alapterületű házba, bútorokat...
2012. ápr. 29. 20:12
16/24 anonim válasza:
Mennyi "értelmes" válaszoló! Eltévesztették a humor kategóriát?
A feng-shui szerint az az ideális, ha a ház alapja hasonlít az ember fejéhez. Sztem a kör alapterületű sokkal jobb, mint hagyományos. de fontos az ablakok, bejárati ajtó elhelyezkedése (főleg az utcafronthoz képest), mert azon megy be az energia.
2012. ápr. 29. 21:34
17/24 mustafa33 válasza:
utolsó, szóval a te házad tök üres?
2012. máj. 3. 01:39
18/24 mustafa33 válasza:
Nincs igazad, az ablokon megy be az energia és az ajtón megy ki. Ha nem teszel rá szúnyoghálót akkor nem az energia megy ki, hanem a szúnyog jün be.
2012. máj. 3. 01:41
19/24 anonim válasza:
Kész anyagi csőd. Gondolj bele mi pénz lenne azt bebútorozni...
2012. máj. 5. 20:42
20/24 anonim válasza:
hát ha az okosok azt mondják hogy nagyon pozitív hatással van rád akkor hajrá :D én tuti megkattannék egy ilyen házba kb úgy érezném hogy gyogyiba raktak sztem először pórbálj keresni egy ilyen embert hogy megnézd mégis milyen hogy érzed magad és utána eldöntöd hogy teszel-e bele sarkokat :DD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!