Miért nem tudok normálisan aludni?
Én igazából nem hiszek az ilyen feng shuis dolgokban, de most úgy gondolom hogy lehet valami köze a dologhoz.
3 hónapja költöztem az új lakásomba, mióta itt lakom rosszul alszom máshol vagyok ott tökéletesen. A szobám egyik felében volt az ágyam ott még valamivel jobban tudtam aludni, viszont mióta más helyre tettem az ágyam katasztrófálisan alszom. Állandóan felébredek többször is éjjel, ha meg sikerül egy huzamba aludnom akkor max 4 órát tudok. Sok helyen laktam de eddig sehol nem volt ilyen gondom.
Nekem van egy könyvem (hálószobák feng shui-titkai) és az azt írja, hogy ahol a macska alszik, ott valószínűleg vízér van. Ahol a cicák szeretnek aludni, azt a helyeket jobb ha elkerüljük!Mert nagy valószínűséggel vízér van.
Viszont a kutya nem alszik negatív kisugárzásokban!(nem tudom van-e kutyád)
hát én meg pont fordítva tudom!
ahova a macska megy ott jó hely van egyből megtalálja hol jó neki a hely!
ahol vízér van oda bizony nem fekszik a macsek!
utolsó vagyok
utána néztem és tényleg én tudtam rosszul hát akkor ha a macska oda fekszik ahol a vízér van baj vagyis azért nem tudsz aludni
bocsi ha hülyeséget írtam :)
igaza van az előttem szólonak!
Az a baj ezzel a macska dologgal, hogy az enyém pl mindenhol alszik! :D Ez a harmadik lakás, amiben cicuval lakunk, és mindhárom lakásban aludt már mindenhol (ágyon, szekrényben, szőnyegen, asztal tetején, a lábamon, fotelben, épphogy csak a hűtőben nem :D na meg a saját helyén, azt valahogy ignorálja... :))
Visszatérve, megszoktad már az új lakást, otthon érzed már magad? Ez is gond lehet. Vagy tényleg próbáld átrendezni a szobát, lefárasztani magad. Nincs valami, ami aggaszt? Lehet, hogy nem is a lakáshoz van köze...
Remélem minél hamarabb rendbe jön a dolog, tudom, milyen szörnyű, amikor nem tudod rendesen kialudni magad.... :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!