Honnan lehet megtudni milyen színű az aurám?
Figyelt kérdés
valahogyan meg tudom nézni hogy milyen színű az aurám?2011. aug. 8. 08:45
11/18 anonim válasza:
???????????????????????????????????????
13/18 anonim válasza:
a kérdés alapján szerintem fekete..
14/18 Bolondcs válasza:
Menj el aurológushoz utánanéztem és tényleg van ilyen...mostmár engem is érdekel... bocs az előző komolytalan válaszért
15/18 mustafa33 válasza:
Csakis tükörrel alulról, de ha fiú vagy akkor le kell fogyni és látni fogod, ha lefele nézel úgy 89° szögben.
16/18 anonim válasza:
Utálom az ilyen erőltetett, ostoba válaszokat, mint az előttem lévő, mert már csak azért írják őket, hátha bekerülnek az agyiszint.hu, vagy más hasonló weboldalakra, mert olyan "vicces"..pedig én csak a napisz*rra tenném fel.
17/18 mustafa33 válasza:
Móka és kacagás, ha "komolyban" akarod akkor ijedj meg a piros aurán (parapszichoképességeket is jelent, az árnyalattól függően, de nem mindig jóhatásút viselőjére). A zöld pedig simán testi beteg. (nam komolyan meg biztos reptoid)
18/18 mustafa33 válasza:
Szintén komolyan: az általános szín jelentések és az aura színek jelentése nem azonos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!