Mi hol van? Hol van a hely a hálószobámban ahol jól hat pénzre, szerelemre? Milyen színű legyen egy hálószoba színe (tippek)?
Figyelt kérdés
2010. aug. 25. 18:12
1/6 anonim válasza:
Ezekre legjobban az ágy hat, a szoba színe legyen vörös, az ágy fölött legyen tükör, az ággyal szemben a falon egy tüzes szexkép, a szekrénybe pedig nem árt pár óvszer, szexjáték, meg a partner kajájába keverhető ajzószer.
2/6 anonim válasza:
szerintem ami jól hat rád a szobában anyagilag az az ágy, pláne ha fizetnek érte mások, hogy odafekhessenek veled, egyébként szobaszínnek a győzikés-zebramintás sztem elég menő :D
3/6 anonim válasza:
Ahogy az ajtobaol a szobaba belepsz, a bal oldali messzebb sarok a penz sarka. Ide piros tanyerba rakhatsz par arany penzt. Ebbe a sarokba legjobb a piros, zold, fekete szinkeverek. A jobb olali sarok a szerelem sarka. Ide rozsaszin gyertyat, parod/baratod es Te fenykepet, egyutt, roszaszin, piros, feher keretbe rakjad. Ennek a saroknak a szine, piros/roszaszin/feher. Semmi esetre ne fesd szobadat pirosra. Az a tuz szine, nem fogsz tudni aludni. Valami nyugtato kell. Halvany kek, halvany lila, halvany zold, valami ilyesmi. Mikor part akarsz magadnak, ha lany vagy, akkor rozsaszin lepedon aludjal.
5/6 anonim válasza:
én nem hiszek ebben, de ha ilyenekre keresel választ, vegyél egy Feng Shui könyvet ! ;)
6/6 anonim válasza:
Középen van, tegyél oda egy francia ágyat és tapétázd ki a falat mindenféle félmeztelen énekesnővel, britney meg lady gaga lindsey a szobába meg szórj szét alsónemüket, akkor jól tud áramlani köztük a csí.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!